Η συγκλονιστική εξομολόγηση της συζύγου του Σεφερλή | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:39
28/2/2013

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της συζύγου του Σεφερλή

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για τις δύσκολες οικονομικές στιγμές που πέρασαν πριν λίγα χρόνια μίλησαν ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά.

 

Μάλιστα, η σύζυγος του αποκάλυψε ότι υπήρξε περίοδος που μετρούσαν ακόμη και το γάλα του παιδιού της. Το αγαπημένο ζευγάρι μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ και αποκάλυψαν ότι η σχέση τους δεν πέρασε ποτέ κρίση, παρόλο που τα οικονομικά ανοίγματα του Σεφερλή όταν πήρε το Δελφινάριο, τους έφεραν σε δύσκολη θέση.

 

"Ήταν ένα τεράστιο άνοιγμα. Έκανε ένα τρελό σάλτο ο Μάρκος και κάναμε το σταυρό μας να μας βγει. Περάσαμε πολύ δύσκολα για να τα φέρουμε εις πέρας. Υπήρξε μεγάλο διάστημα που μετρούσα πόσο γάλα θα δώσω στο Χάρη. Όμως με τη βοήθεια του κουμπάρου μας που είναι σαν αδελφός μας, αλλά και με πολύ σκληρή δουλειά τα βγάλαμε πέρα. Δεν περάσαμε ποτέ κρίση στη σχέση. Δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ για κάτι σημαντικό. Ο Μάρκος είναι το άλλο μου μισό και το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή" εξομολογήθηκε η Τσαβαλιά.

 

«Έχω διδαχτεί από εκείνον να αντιμετωπίζω με χιούμορ ό, τι συμβαίνει, να σκέπτομαι θετικά, να βλέπω την όμορφη όψη της ζωής ακόμα και στα δύσκολα. Έπειτα από τον ερχομό του Χάρη, έχουν συμβεί πραγματικά δύσκολα γεγονότα. Έφυγαν από τη ζωή, τόσο ο μπαμπάς μου όσο και ο πατέρας του Μάρκου» δηλώνει.

 

Και συνεχίζει: «Δεν είχαμε όμως την πολυτέλεια να είμαστε στεναχωρημένοι ούτε στο σπίτι μας, γιατί εκεί είναι το παιδί μας, ούτε στο θέατρο γιατί στη δουλειά πρέπει να είσαι χαρούμενος. Δεν μπορείς να βγεις στη σκηνή και να κουβαλάς το πρόβλημα σου. Πρέπει να το αφήσεις στο καμαρίνι σου και  να βγεις για να κάνεις τον κόσμο να διασκεδάσει».

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ