Η σταρ πεθερά του Μεϊμαράκη «σπάει» τη σιωπή της! [photo] | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:41
15/9/2015

Η σταρ πεθερά του Μεϊμαράκη «σπάει» τη σιωπή της! [photo]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Διάσημη πεθερά έχει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και συγκεκριμένα μία αγαπημένη ηθοποιό του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. 

Η Νίτσα Μαρούδα, η οποία ξεχώρισε μέσα από τους ιδιαίτερους ρόλους της, αλλά και την ομορφιά της είναι η πεθερά του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Άλλωστε, ο Μεϊμαράκης έχει παντρευτεί την κόρη της, Ιωάννα Κολοκοτά.

 

Η Μαρούδα, αν και είχε μία λαμπρή καριέρα στον κινηματογράφο, με σπουδαίες συνεργασίες, αποφάσισε να τα παρατήσει και να αφοσιωθεί στην οικογένεια που δημιούργησε με τον Συμεών Κολοκοτά. Και για πάρα πολλά χρόνια έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μέχρι που αυτά «στράφηκαν» και πάλι πάνω της, όταν έγινε γνωστή η συγγένεια της με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Και για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, η Νίτσα Μαρούδα «σπάει» τη σιωπή της και μιλά στην εφημερίδα Freddo για το γαμπρό της, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία.

 

«Ο Βαγγέλης είναι πολύ χαμηλών τόνων. Ήρεμος, γλυκύτατος και σπιτίσιος. Αν θυμώσει, όμως, γίνεται ζόρικος… Σαν χαρακτήρας είναι λαϊκότατος και είναι αυτό που φαίνεται στη δημόσια εικόνα του… Οι ηθοποιοί, πρέπει να πω, είναι άγγελοι μπροστά στους πολιτικούς…. Με την πολιτική, όσο και αν σας φαίνεται περίεργο, δεν πολυασχολούμαι. Από την άλλη, ο Βαγγέλης έχει τόσες υποχρεώσεις, που δεν τον βλέπω όσο θα ήθελα. Έχει πολύ τρέξιμο», δήλωσε.

 

 

Και πρόσθεσε: «Ο Βαγγέλης είναι μια χαρά άνθρωπος. Λαϊκότατος άνθρωπος και γι’ αυτό τον αγαπάω περισσότερο. Δεν κρύβεται και ό, τι έχει να πει θα στο πει. Αυτό με γοητεύει».

 

 

Όσο για το πως είναι στο σπίτι, επισήμανε: «Ο Βαγγέλης είναι ήρεμος, είναι πράος, είναι γλυκύτατος και χαμογελάει συνεχώς. Σπιτίσιος. Λατρεύει την οικογένειά του και συνεχώς ενδιαφέρεται για όλους μας. Ο Βαγγέλης είναι σα μικρό παιδί».

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ