Η Σοφία «έφαγε» τη Δήμητρα λόγω ηλικίας | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:26
27/4/2010

Η Σοφία «έφαγε» τη Δήμητρα λόγω ηλικίας

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Η παλιά είναι αλλιώς, αλλά δυστυχώς για τη Δήμητρα Ματσούκα η νέα -στην προκειμένη περίπτωση η Σοφία Καρβέλα- είναι ωραία!

Η παλιά είναι αλλιώς, αλλά δυστυχώς για τη Δήμητρα Ματσούκα η νέα -στην προκειμένη περίπτωση η Σοφία Καρβέλα- είναι ωραία!

Η κόρη της Άννας Βίσση κατάφερε να εκνευρίσει άθελά της τη γλυκιά Δήμητρα, αφού της «έκλεψε» μέσα από τα χέρια κινηματογραφικό ρόλο. Πριν από λίγες εβδομάδες η Ματσούκα αποδέχθηκε προφορικά πρόταση να πρωταγωνιστήσει σε κινηματογραφική ταινία που θα γυριστεί το καλοκαίρι. Πρόκειται για μία μικρού μήκους ταινία, στην οποία ναι μεν συμφώνησε, αλλά τελικά το ρόλο έδωσαν στη Σοφία Καρβέλα.

Ο σκηνοθέτης της παραγωγής ήθελε ένα πρόσωπο που να μπορεί να υποδυθεί την ηρωίδα και σε εφηβική ηλικία, κάτι που δεν θα μπορούσε τελικά, κατά τη γνώμη του, να κάνει η πανέμορφη Δήμητρα. Στο πρόσωπο της Σοφίας είδαν την ιδανική πρωταγωνίστρια, η οποία και αποδέχθηκε με μεγάλη της χαρά. Ο τρόπος όμως που ενημέρωσαν την κ. Ματσούκα την ενόχλησε τόσο πολύ, που τους έκλεισε το τηλέφωνο!

«Δυστυχώς, ο σκηνοθέτης προτίμησε άλλη ηθοποιό για το ρόλο, αρκετά πιο νέα», της είπαν και, όπως ήταν φυσικό, στεναχωρήθηκε.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ