Η πρώτη μεγάλη συνέντευξη της Ελένης Μενεγάκη: «Δεν είχα στο μυαλό μου αν θα ξαναδουλέψω» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:37
24/9/2021

Η πρώτη μεγάλη συνέντευξη της Ελένης Μενεγάκη: «Δεν είχα στο μυαλό μου αν θα ξαναδουλέψω»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

«Δεν αισθάνθηκα ποτέ η καρδιά μου να σφίγγεται εντελώς.» 

Δίνει συνεντεύξεις σπάνια και με αφορμή την επιστροφή της στην τηλεόραση το έκανε ξανά. Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για όλα στην Ελεονώρα Μελέτη και το MEGA Καλημέρα. Ολόκληρη η συνέντευξη θα προβληθεί την ερχόμενη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου και σήμερα μεταδόθηκε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα.

Σε αυτό, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια του Mega σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στην γιορτή μου, 21 Μαϊου που αποφάσισα να μοιραστώ με τον κόσμο που με έβλεπε στην τηλεόραση ότι αυτή είναι η τελευταία τηλεοπτική μου σεζόν στον Alpha και την επόμενη χρονιά δεν θα βρίσκομαι στην τηλεόραση… Ο μόνος προγραμματισμός που είχα κάνει είναι ότι «αυτή είναι η τελευταία χρονιά». 

Ακόμη είπε: «Δεν είχα βάλει στο μυαλό μου αν θα ξαναδουλέψω και πότε. Αν θα είναι γρήγορα ή αργά. Το μόνο που σίγουρα ήξερα είναι ότι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα ήμουν σπίτι μου. Δεν αισθάνθηκα ποτέ η καρδιά μου να σφίγγεται εντελώς. Συνήθως όταν κάτι με δυσκολεύει ή νιώθω να έρχεται, σφίγγεται η καρδιά μου. Την ημέρα που αποχαιρέτησα τον κόσμο στην τελευταία μου εκπομπή, 1η Ιουλίου, είχα όλη την συγκίνηση του «γεια σας» αλλά δεν αισθάνθηκα ότι αυτή θα είναι η τελευταία μου λέξη με τους ανθρώπους που με παρακολουθούσαν όλα αυτά τα χρόνια. Αισθανόμουν ότι κάπου, κάπως, κάποτε θα τα ξαναπούμε χωρίς όμως πραγματικά να είχα μπει ή να είχα αφήσει σε κάποιον το περιθώριο από τον επαγγελματικό χώρο ότι θα κάνουμε μια κουβεντούλα το καλοκαίρι. Καθόλου. Όποιος και να με κάλεσε, είπα πως ότι ακούσατε είναι αλήθεια»

Δείτε το βίντεο: 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ