Η πιο δύσκολη μάχη της ζωής της | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:44
3/3/2008

Η πιο δύσκολη μάχη της ζωής της

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Την τελευταία εβδομάδα η δημοφιλής ηθοποιός Έλενα Ναθαναήλ μπήκε εσπευσμένα και κάτω από απόλυτη μυστικότητα σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου έδωσε την πιο δύσκολη μάχη της ζωής της.

Την τελευταία εβδομάδα η δημοφιλής ηθοποιός Έλενα Ναθαναήλ μπήκε εσπευσμένα και κάτω από απόλυτη μυστικότητα σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου έδωσε την πιο δύσκολη μάχη της ζωής της. Τι τρέχει λοιπόν με την υγεία της σταρ του κινηματογράφου;

Όταν έφτασε η είδηση στα δημοσιογραφικά γραφεία για την εσπευσμένη εισαγωγή της Έλενας Ναθαναήλ στο νοσοκομείο «Μετροπόλιταν», πολλοί δημοσιογράφοι αλλά και συνάδελφοί της έπεσαν κυριολεκτικά από τα σύννεφα. Η αγαπημένη ηθοποιός ποτέ δεν είχε δώσει δικαίωμα να καταλάβουν οι γύρω της ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την υγεία της. Η ντίβα του παλιού ελληνικού κινηματογράφου μάλιστα επέστρεψε πρόσφατα στα τηλεοπτικά δρώμενα (στη σειρά του Mega «Γοργόνες»).

Αυτό που την οδήγησε χωρίς δεύτερη σκέψη στο νοσοκομείο ήταν μια οξεία πνευμονία, που παρουσιάστηκε εντελώς απρόσμενα λίγο μετά τα γυρίσματα για τη σειρά. Η εισαγωγή της ήταν επιβεβλημένη, προκειμένου να αποφασιστεί από την ιατρική ομάδα που την παρακολουθεί το θεραπευτικό σχήμα που έπρεπε να ακολουθήσει. Η αλήθεια είναι ότι η πνευμονία ήταν μια εξέλιξη που δυσχέρανε το ήδη βεβαρημένο ιστορικό της υγείας της.

Τα οικεία της πρόσωπα τηρούν σιγήν ιχθύος για την προσωπική της περιπέτεια, αφού η ηθοποιός επέλεξε να δώσει τη μάχη της αθόρυβα, έχοντας στο πλευρό της φύλακες-αγγέλους τον επί πολλά χρόνια σύντροφό της Τάσο Μητρόπουλο, βετεράνο του Ολυμπιακού και δημοτικό σύμβουλο Πειραιά, και την κόρη της Ίνκα. Είναι επίσης χαρακτηριστικό πως σχεδόν απαίτησε από το προσωπικό του νοσοκομείου να μην επιτρέψουν καμία άλλη επίσκεψη. Προς το παρόν ακόμη και από το Mega δεν γνωρίζουν πότε θα επιστρέψει στα γυρίσματα η δημοφιλής ηθοποιός, καθώς αυτές τις μέρες ξεκουράζεται στο σπίτι της.

Η άγνωστη Έλενα
Λίγοι γνωρίζουν ότι απομονωμένη στη φάρμα της η ηθοποιός περνούσε αρκετές ώρες με ανθρώπους της περιοχής και διασκέδαζε με δραστηριότητες που δεν θα περίμενε κανείς, όπως με την καλλιέργεια βιολογικών προϊόντων. Εμείς μάθαμε στοιχεία από έναν κάτοικο και προσωπικό φίλο της, με τον οποίο πήγαιναν για ψάρεμα, κάτι που της αρέσει πάρα πολύ. Ο ίδιος αρνήθηκε να δημοσιοποιήσουμε τα στοιχεία του (σ.σ.: είναι στη διάθεση του περιοδικού). «Η Έλενα είναι σπουδαίος άνθρωπος. Λίγοι ίσως γνωρίζουν την ανθρώπινη πλευρά της. Ποτέ δεν θέλησε να μπει στο star system και φρόντιζε πάντα να προσέχει τους πολύ λίγους φίλους της. Με έχει στηρίξει σε πολλές δυσκολίες της ζωής μου. Βοηθούσε πολλούς. Τον τελευταίο καιρό είχε απομακρυνθεί και από εδώ και αν δεν ήξερα ειλικρινά την αιτία, σίγουρα πιστεύω ότι είναι ένας άνθρωπος που όποια δυσκολία και να αντιμετωπίζει θα βγει νικήτρια».

Τι θα θέλατε να της πείτε μέσω του ΛΟΙΠΟΝ;
«Έλενα, περαστικά να είναι και ανυπομονώ να έρθει σύντομα η επόμενη φορά που θα πάμε για ψάρεμα στο αγαπημένο μας σημείο». Δ.Μ.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ