Η περιπέτεια της υγείας & η απίστευτη αλλαγή της Τζούλι Μασίνο | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:57
3/8/2015

Η περιπέτεια της υγείας & η απίστευτη αλλαγή της Τζούλι Μασίνο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

H  Τζούλι Μασίνο, η καθηγήτρια φωνητικής του μουσικού τηλεριάλιτι «Fame Story», μίλησε στο περιοδικό People για την αλλαγή στην εμφάνιση της, την απώλεια κιλών αλλά και την ασθένεια που της άλλαξε τις διατροφικές συνήθειες, αφού πλέον έχει γίνει άλλος άνθρωπος!

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p> </p>  <p>«Για χρόνια είχα σάκχαρο. Έπαιρνα μισό χάπι κάθε μέρα και το ρύθμιζα. Όταν έχασα τα κιλά, σταμάτησα από μόνη μου το χάπι, διότι έκανα εξετάσεις και ήμουν μια χαρά. Μετά όμως απ

«Για χρόνια είχα σάκχαρο. Έπαιρνα μισό χάπι κάθε μέρα και το ρύθμιζα. Όταν έχασα τα κιλά, σταμάτησα από μόνη μου το χάπι, διότι έκανα εξετάσεις και ήμουν μια χαρά. Μετά όμως από διάφορες στενοχώριες ήρθαν τα πάνω κάτω. Έκανα εξετάσεις DNA και πριν ένα χρόνο έμαθα ότι έχω διαβήτη τύπου 1, ασθένεια από την οποία έχασα και τη μαμά μου. Ήταν δύσκολο, αλλά ξέρεις κάτι; Πιστεύω πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό. Στην περίπτωση του διαβήτη με βοήθησε να βρω μια ισορροπία στη διατροφή μου, τρώγοντας πιο πολλές φορές και πιο υγιεινά. Παλαιότερα ξυπνούσα, έπινα μόνο έναν καφέ, έπαιρνα μεσημεριανό στις 16.00 και το βράδυ έτρωγα σαν ζώο! Τώρα λόγω του διαβήτη τρώω κάθε τρεις ώρες, πέντε γεύματα την ημέρα. Ίσως μου έτυχε αυτό για να αποκτήσω μια πιο υγιεινή ζωή. Το πρόβλημα είναι οι ενέσεις ινσουλίνης, αυτή η καθημερινή ανάγκη σε επηρεάζει ψυχολογικά. Εγώ αυτό με τις ενέσεις προσπαθώ να το βλέπω σαν ένα χέρι βοηθείας από τους γονείς μου που “έφυγαν” από τη ζωή και τον Θεό. Σαν κάτι να μου λέει “μην ανησυχείς, αυτό θα σε βοηθήσει”», είπε η Τζούλι που έχει χάσει 30 κιλά.

Πώς κατάφερε όμως να αλλάξει τόσο πολύ την εμφάνιση της; «Μου πήρε δύο χρόνια για να το καταφέρω αυτό. Τους πρώτους οκτώ μήνες έχασα δεκαοκτώ κιλά και μετά σιγά-σιγά, με σταθεροποίηση, τα υπόλοιπα. Τώρα πια ζυγίζω περίπου εβδομήντα κιλά. Όταν βγαίνω έξω, οι άντρες που συναντώ μου λένε ότι με προτιμούν όπως ήμουν πριν, αλλά εγώ νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου τώρα!»

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 2
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ