Η πατάτα του Μπάρακ Ομπάμα | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
16:56
22/9/2009

Η πατάτα του Μπάρακ Ομπάμα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Στην χτεσινή του εμφάνιση στο σόου "Late Night" του Ντέιβιντ Λέτερμαν (David Letterman), ο Μπάρακ Ομπάμα (Barack Obama) αιφνιδίασε τον παρουσιαστή, αποκαλύπτοντας τον πραγματικό λόγο που τον έκανε να δεχτεί την πρόκληση στην εκπομπή.
Στην χτεσινή του εμφάνιση στο σόου "Late Night" του Ντέιβιντ Λέτερμαν (David Letterman), ο Μπάρακ Ομπάμα (Barack Obama) αιφνιδίασε τον παρουσιαστή, αποκαλύπτοντας τον πραγματικό λόγο που τον έκανε να δεχτεί την πρόκληση στην εκπομπή.

Η αποκάλυψη έγινε στα πρώτα λεπτά της εμφάνισης του Ομπάμα, ο οποίος ομολόγησε ότι δέχτηκε την πρόσκληση προκειμένου να δει από κοντά την πατάτα σε σχήμα καρδιάς που επρόκειτο να παρουσιάσει μία κυρία, η οποία εμφανίζονταν στο τρέιλερ της συγκεκριμένης εκπομπής.

Αυτομάτως, ο Λέτερμαν ζήτησε την περίφημη πατάτα από την κυρία που βρίσκονταν ανάμεσα στο κοινό και η οποία πρόθυμα την πέταξε προς το μέρος του παρουσιαστή. Έτσι όλοι είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε σε κοντινό πλάνο αυτό το παράδοξο της φύσης που φύτρωσε στον μπαξέ της κυρίας, η οποία σημειωτέον ονομάζεται Απλ, δηλαδή "Μήλο".

Ο ασυνήθιστος καρπός είχε μέγεθος περίπου πέντε εκατοστών και πεπλατυσμένο σχήμα. Μόλις ο πρόεδρος των ΗΠΑ τον έπιασε στα χέρια του, ζήτησε από την ιδιοκτήτρια του να τον κρατήσει, η οποία βεβαίως δέχτηκε με προθυμία.

Έτσι ζωντάνεψε και η αρχή της συζήτησης, που στη συνέχεια περιστράφηκε γύρω από πολύ σοβαρότερα θέματα, όπως η οικονομία, η απόσυρση των στρατευμάτων από το Ιράκ και το νέο νομοσχέδιο για την Υγεία, η φιλολαϊκή προσέγγιση του οποίου έχει ξεσηκώσει πολλές αντιδράσεις στο στρατόπεδο των συντηρητικών.

Ο Ομπάμα αστειεύτεται με τον Λέτερμανστην χτεσινή του εμφάνιση στην εκοπμπή.
Ο Ομπάμα αστειεύτεται με τον Λέτερμαν στην χτεσινή του εμφάνιση στην εκοπμπή.

Με αφορμή αυτή την κουβέντα, ο αμερικανός πρόεδρος βρήκε την ευκαιρία να πετάξει άλλη μια έξυπνη ατάκα. "Πρώτα απ' όλα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι υπήρξα μαύρος και πριν την εκλογή μου", σχολίασε, απαντώντας σε όσους τον κατηγορούν ότι η νέα πολιτική για την Υγεία ευνοεί ιδιαίτερα τους άνεργους ανασφάλιστους μαύρους.

Η εμφάνιση του Μπάρακ Ομπάμα στην εκπομπή του Λέτερμαν ήταν και η πρώτη αμερικανού προέδρου, ενώ ο ίδιος έχει ξαναεμφανιστεί στο συγκεκριμένο πρόγραμμα άλλες πέντε φορές.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ