Η Όλγα Φαρμάκη «σπάει τη σιωπή» της για το Survivor: Οι λόγοι της αποχώρησης, η κακή ψυχολογική κατάσταση και ο ρόλος της Acun Medya | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:18
30/4/2018

Η Όλγα Φαρμάκη «σπάει τη σιωπή» της για το Survivor: Οι λόγοι της αποχώρησης, η κακή ψυχολογική κατάσταση και ο ρόλος της Acun Medya

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τους λόγους που την έκαναν να αποχωρήσει από το Survivor αποφάσισε να μοιραστεί η Όλγα Φαρμάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People. 

Η καλλονή υποστήριξε πως θα έμενε ακόμη στον Άγιο Δομίνικο στην περίπτωση που θα ήθελε μόλις ένα μήνα για να ολοκληρωθεί το παιχνίδι. Η κακή ψυχολογική της κατάσταση σε συνδυασμό πως της έλειπαν οι δικοί της άνθρωποι την έκαναν να πάρει την απόφαση να δώσει το τέλος.

Όλα όσα είπε: 

«Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο μήνα πριν από την αποχώρησή μου άρχισα να αισθάνομαι πως ασφυκτιώ. Ήταν λες και ήμουν κλεισμένη μέσα σε μια γυάλα. Είχα χάσει την αίσθηση της ελευθερίας, ενώ μου έλειπε η επικοινωνία με τους δικούς μου ανθρώπους. Είναι κάτι που συνέβη και σε άλλα παιδιά. Η παραγωγή όντως το γνώριζε, αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω πως από την αρχή μέχρι και τη στιγμή που αποχώρησα οι άνθρωποι της Acun Medya ήταν πάντα δίπλα μας σε όλες τις ανησυχίες μας. Προσωπικά, δεν με πείραξαν καθόλου οι αντίξοες συνθήκες διαβίωσης. Εξάλλου, μετά το πρώτο δίμηνο ο οργανισμός προσαρμόζεται, σαν μια μηχανή που προσαρμόζει τη λειτουργία της στα δύσκολα. Οι λόγοι που αποχώρησα ήταν καθαρά ψυχολογικοί. Ένιωσα πως δεν έχω λόγο να υπομένω μια τόσο δύσκολη κατάσταση ό,τι και να κέρδιζα στο τέλος. Αν ήταν άλλος ένας μήνας ή έστω δύο, μπορεί να έλεγα “θα κάνω υπομονή”, “πήγαινε μέχρι τέλους”, αλλά υπήρχε πολύς καιρός μετά και ήξερα πως δεν θα αντέξω ψυχολογικά»!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ