Η Νατάσα δεν έχει επέμβει στο πρόσωπό της. Ε; | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:06
27/2/2013

Η Νατάσα δεν έχει επέμβει στο πρόσωπό της. Ε;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για το τέλος της συνεργασίας της με την Έλενα Παπαρίζου, την μεγάλη κόρη της Χριστιάννα που σπουδάζει στην Κομοτηνή και τις αισθητικές επεμβάσεις μίλησε η Νατάσα Θεοδωρίδου

 

Η γνωστή τραγουδίστρια στην ερώτηση τι κρατά από τη συνεργασία της με την Παπαρίζου, απαντά τη θετική της ενέργεια. Ωστόσο, οι δύο γυναίκες, αν και μας είχαν περάσει την εντύπωση πριν και κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους ότι είναι καλές φίλες, η Θεοδωρίδου μάς τα μπερδεύει λίγο.

 

«Όταν τελειώνουν οι συνεργασίες, εκ των πραγμάτων δυστυχώς οι επαφές αραιώνουν. Αλλά δε σημαίνει και τίποτε αυτό. Μία τυχαία συνάντηση είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα». Μα τυχαία συνάντηση;

 

Ωστόσο, εμείς μένουμε στο κομμάτι που η αοιδός αναφέρεται στη γυναικεία ματαιοδοξία και τι θα μπορούσε να κάνει εκείνη. Έτσι, ήταν η ερώτηση και ιδού η απάντηση της: «Πολύ έντιμα σας επαναλαμβάνω ότι εγώ στο πρόσωπο μου δεν έχω επέμβει και ας λένε διάφορα για εμένα. Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι ξεβάφομαι καλά και βάζω μία καλή κρέμα».

 

Ο δημοσιογράφος τη ρωτάει στη συνέχεια αν θα κατέφευγε ποτέ σε μία βελτιωτική επέμβαση. «Θα κατέφευγα μόνο σε κάτι που δεν θα αλλοίωνε το πρόσωπό μου. Οι υπερβολές μακριά από εμένα. Botox έχω κάνει, δεν θα πω ψέματα. Εγώ τη στιγμή αυτή που μιλάμε, δε νιώθω ότι χρειάζεται να επέμβω στο πρόσωπό μου για κάποιο λόγο». 

Πάρε και μία φωτογραφία της από τα παλιά, έτσι γιατί με τις δηλώσεις της μας... πλημμύρισαν οι αναμνήσεις! 

 

 

 

Δες πως ήταν και πως έγινε η Νατάσα Θεοδωρίδου στο πέρασμα του χρόνου. Κάνε κλικ ΕΔΩ

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ