Η μοναξιά της Μουμούρη | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:16
30/7/2013

Η μοναξιά της Μουμούρη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Υπάρχουν άνθρωποι που τα έχουν βρει με τον εαυτό τους και περνούν καλά με παρέα ή χωρίς. Η Ευαγγελία Μουμούρη δεν έχει κάνει την δική της οικογένεια εξαιτίας του λάθους timing όπως εξηγεί η ίδια αλλά περνάει και μόνη της καλά και πολύ καλά κάνει!

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Έχει μάθει να περνάει καλά τόσο μόνη της όσο και με παρέα.  «Όταν ένιωθα έτοιμη εγώ, δεν ήταν ο σύντροφός μου και το αντίστροφο. Είμαι θύμα του timing. Μόνη έχω νιώσει αρκετές φορές και με διαφορετικούς τρόπους. Έχω νιώσει μοναξιά, να νιώθω μόνη μου πάνω στη γη. Αλλά και δημιουργική μοναχικότητα, να νιώθω ότι είμαι μέρος ενός τέλειου σύμπαντος», δήλωσε στο hello και συνέχισε: «Παλιότερα έδειχνα την αγάπη με λάθος τρόπο και τώρα μπορώ και το αναγνωρίζω. Είχε μέσα της κτητικότητα, εγωισμό, θυσία και άλλα βαρύγδουπα. Μέχρι που έμαθα πως στην αγάπη δεν βάζεις όρια». Πολύ καλά τα λέει το κορίτσι!

Ε.Α.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ