Η Μίνα Αρναούτη για το παιχνίδι που στήνεται εις βάρος του Παντελίδη: Εκείνος θα ντρεπόταν | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:36
1/12/2016

Η Μίνα Αρναούτη για το "παιχνίδι" που στήνεται εις βάρος του Παντελίδη: "Εκείνος θα ντρεπόταν"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τις τελευταίες ημέρες η δημοσιοποίηση του πορίσματος για το τροχαίο όπου έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης προκάλεσε νέο κύμα σχολίων κι απόψεων γύρω από το τι συνέβη τελικά εκείνο το μοιραίο πρωινό.

Φυσικά, δε γινόταν να μην γράψει κάτι σχετικό η Μίνα Αρναούτη, η οποία εκτός από τον αγώνα που δίνει για την αποκατάσταση της υγείας της εδώ και σχεδόν δέκα μήνες, έχει βρεθεί κυριολεκτικά στο μάτι του κυκλώνα.

Διάβασε παρακάτω τι έγραψε η Μίνα στο προφίλ της στο Facebook:

«Ευχαριστώ για τα μηνύματα που μου στέλνετε! Πλέον έχω καταλάβει χάρη σε εσάς ότι ο κόσμος κατάλαβε τι παιχνίδι προσπαθούν να στήσουν!

Η “Δικαίωση τώρα” είναι στρατιές ηλιθίων που η άποψη τους δεν με ενδιαφέρει. Δεν ξέρω αν φταίει η οικογένεια τους ή κοινωνία ή οι δυσκολίες της ζωής που τους άφησαν κούτσουρα αλλά ειλικρινά θλίβομαι που υπάρχουν, που ψηφίζουν, που μεγαλώνουν παιδιά, που ασκούν επαγγέλματα που μπορούν να βλάψουν άλλους! Δεν ξέρω τι είδους ικανοποίηση είναι αυτή που παίρνουν ορισμένοι παριστάνοντας τον αρχηγό τους, αλλά μου ακούγεται πολύ άρρωστο και επικίνδυνο!

Μιλάτε μόνοι σας πλέον στα blogs σας με τους αμόρφωτους οπαδούς σας γιατί αυτούς μπορείτε να τους κοροϊδέψετε! Οπουδήποτε αλλού τρώτε καρπαζιές! Ένα blog, μια εκπομπή στο Star και μερικά τούβλα κανατά ένα κίνημα εναντίον της αλήθειας!

Έκανε ήχο μόνο η δουλειά του! Εσείς (ξέρετε ποιοι και ποιες (μούσες όλες, γελάω!)) τον “χρεώνεται” πράγματα που δεν θα ήθελε και θα ντρεπόταν».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ