Η Μασίνο έχασε 30 κιλά και στα 61 της ποζάρει χωρίς ρετούς! [photo] | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:38
11/1/2016

Η Μασίνο έχασε 30 κιλά και στα 61 της ποζάρει χωρίς ρετούς! [photo]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Τζούλι Μασίνο έχοντας χάσει 30 ολόκληρα κιλά έχει γίνει άλλος άνθρωπος. Κάποια προβλήματα υγείας που πέρασε, είχαν ως αποτέλεσμα να πάρει πολλά κιλά, τα οποία, όμως, κατάφερε να χάσει. Και η αλλαγή στην εμφάνιση της είναι εντυπωσιακή. 

Κι επειδή η Μασίνο είναι ακομπλεξάριστη ως άνθρωπος, ποζάρει στο φακό του περιοδικού People μόνο με τα εσώρουχα και χωρίς ίχνος, αποκαλύπτοντας πώς είναι το σώμα της στην πραγματικότητα, στα 61 της χρόνια! Και μιλά με ειλικρίνεια για το σώμα της και την περίοδο που είχε περισσότερα κιλά, αλλά και τώρα.

 

 «Δεν ένιωθα άνετα με το σώμα μου, γιατί πέρασα πολλά προβλήματα με την υγεία μου και χρειάστηκε να κάνω δεκαπέντε εγχειρήσεις τα τελευταία χρόνια. Πριν ήμουν κανονική σε βάρος, αλλά έπειτα από τις εγχειρήσεις άφησα λίγο τον εαυτό μου, με αποτέλεσμα να πάρω τριάντα κιλά. Όμως μέσα μου ένιωθα πάντα σέξι. Με ενοχλούσαν λίγο τα μπράτσα και η κοιλιά μου, αλλά συνειδητοποίησα πως έχω την υγεία μου και τη δουλειά μου, οπότε πρέπει να αγαπήσω τον εαυτό μου. Μέσα από τη μουσική μου έχω μιλήσει για προβλήματα υγείας, γιατί δεν πρέπει να είναι ταμπού. Ο στίχος σ’ ένα από τα τραγούδια μου λέει πως πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας για αυτό που είμαστε. Θέλω, φεύγοντας από τη ζωή, να αφήσω πίσω μου ένα έργο που να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους. Οι γυναίκες έχουμε πάντα ανασφάλειες, ειδικά όταν μπαίνουν στην τρίτη ηλικία. Είμαι 61 ετών και πλέον πολύ περήφανη για την εικόνα μου. Σε κάθε ηλικία, όμως, ένιωθα καλά. Είχα μακροχρόνιες σχέσεις και κανένας από τους συντρόφους μου δεν είχε πρόβλημα με το σώμα μου. Ποτέ δεν μου είπαν να πάρω ή να χάσω κιλά. Όταν υπάρχει αγάπη, δεν δίνεις σημασία στα εξωτερικά χαρακτηριστικά» είπε χαρακτηριστικά στο People.

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ