Η Μαρία Ηλιάκη βγήκε από το νοσοκομείο: Αυτή είναι η πρώτη της ανάρτηση μετά το εξιτήριο | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
16:03
12/10/2020

Η Μαρία Ηλιάκη βγήκε από το νοσοκομείο: Αυτή είναι η πρώτη της ανάρτηση μετά το εξιτήριο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μια περιπέτεια με την υγεία της είχε πρόσφατα η γνωστη παρουσιάστρια. Χρειάστηκε να νοσηλευτεί όμως... τέλος καλό όλα καλά!

Η Μαρία Ηλιάκη εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο πριν από μερικές μέρες καθώς τα συμπώματα γαστρεντερίτιδας που την ταλαιπωρούσαν δεν μπορύσαν να αντιμετωπιστούν διαφορετικά.

"Παιδιά επειδή με ψάχνατε, θα σας πω ότι ταλαιπωρούμαι από μια μικρή γαστρεντερίτιδα, στην οποία δεν έδωσα πολλή σημασία και κατέληξα να νοσηλευτώ. Όμως είμαι καλά και από αύριο πάλι μαζί στις επάλξεις. Να προσέχετε την υγεία σας, γιατί σαν την υγεία τίποτα", είχε γράψει όταν θέλησε να ενημερώσει για την εισαγωγή της στο νοσοκομείο.

Σήμερα, αμέσως μόλις πήρε το εξιτήριο, έσπευσε να μοιραστεί τα συναισθήματά της μέσω μιας ανάρτησης στα social media. Ιδού:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki) on Oct 12, 2020 at 1:57am PDT

 

Τα τελευταία χρόνια, η παρουσιάστρια βρίσκεται σε σχέση με τον Στέλιο Μανουσάκη, γυναικολόγο στο επάγγελμα, ο οποίος δραστηριοποιείται στη Ζυρίχη. Έτσι, η ίδια ταξιδεύει συχνά ώστε να βρίσκεται στο πλευρό του και μοιράζει τη ζωή της μεταξύ Ελλάδας και Ελβετίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ