Η Μανωλίδου δεν θέλει τον Ψινάκη! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:24
21/1/2011

Η Μανωλίδου δεν θέλει τον Ψινάκη!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Δεν πρόλαβε καλά καλά να συμφωνήσει η Ευγενία Μανωλίδου με τον ΑΝΤ1 και το «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» και άρχισαν τα όργανα...

Δεν πρόλαβε καλά καλά να συμφωνήσει η Ευγενία Μανωλίδου με τον ΑΝΤ1 και το «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» και άρχισαν τα όργανα... Και μάλιστα παίζουν σε δυνατούς ρυθμούς, αφού η παρουσιάστρια δεν δέχθηκε να κάτσει δίπλα στον Ηλία Ψινάκη.

Αυτή ήταν η ατάκα της κατά τα άλλα γλυκιάς Ευγενίας, όταν της ανακοίνωσαν πως θα κάθεται ανάμεσα στα άλλα δύο μέλη της κριτικής επιτροπής, τον Βαγγέλη Περρή και τον Ηλία Ψινάκη. Η παραγωγή θεώρησε πως Ηλίας και Ευγενία δεν έχουν τίποτα πια να χωρίσουν και σκέφτηκαν να βάλουν τη Μανωλίδου στη μέση, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια με τη Ματθίλδη Μαγγίρα. Ποιος είδε όμως τη μουσικό-παρουσιάστρια και δεν τη φοβήθηκε. Δεν δήλωσε απλά, αλλά απαίτησε από τον Γιάννη Λάτσιο να μη συμβεί κάτι τέτοιο, αφού δεν θέλει δίπλα της τον Ψινάκη. Τελικά, μάλλον πέρασε το δικό της, αφού ο κ. Λάτσιος της έκανε το χατίρι και η επιτροπή θα ξεκινάει από αριστερά με την Ευγενία, στη μέση τον Βαγγέλη Περρή και δεξιά τον Ηλία Ψινάκη.

Ενδιαφέρον όμως έχει η αντίδραση του γνωστού μάνατζερ, όταν άκουσε πως δεν τον θέλει δίπλα της. Πάντα καυστικός και εύστοχος είπε: «Δεν με θέλει δίπλα της; Θα καταρρεύσω!», ξεσπώντας φυσικά σε δυνατά γέλια τόσο ο ίδιος όσο και οι παρευρισκόμενοι. Ένα είναι βέβαιο ότι το φετινό «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» θα είναι μακράν το πιο ενδιαφέρον από όλες τις περασμένες σεζόν!

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ