Η Λίντσεϊ Λόχαν έγδυσε κατάστημα ρούχων | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:04
2/7/2010

Η Λίντσεϊ Λόχαν "έγδυσε" κατάστημα ρούχων

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Νέα μήνυση αντιμετωπίζει το κακό κορίτσι της σόουμπιζ!
Νέα μήνυση αντιμετωπίζει το κακό κορίτσι της σόουμπιζ!
Πάλι μπλεξίματα έχει το "κακό κορίτσι" της σόουμπιζ. Αυτή τη φορά αντιμετωπίζει μήνυση από γνωστή μπουτίκ του Λος Άντζελες, στην οποία, σύμφωνα με το κατηγορητήριο η 23χρονη ηθοποιός χρωστά το ποσό των £11.000 (περισσότερα από €13.000).

 

Πάλι μπλεξίματα έχει το "κακό κορίτσι" της σόουμπιζ. Αυτή τη φορά αντιμετωπίζει μήνυση από γνωστή μπουτίκ του Λος Άντζελες, στην οποία, σύμφωνα με το κατηγορητήριο η 23χρονη ηθοποιός χρωστά το ποσό των £11.000 (περισσότερα από €13.000).

Συγκεκριμένα, το κατάστημα "Church Boutique" κατηγορεί την Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) ότι την περίοδο από τον Νοέμβριο του περασμένου χρόνου μέχρι τον Φεβρουάριο του φετινού, πήρε ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ της παραπάνω αξίας, τα οποία, όμως, ουδέποτε εξόφλησε.

Στην μήνυση για απάτη που κατέθεσαν οι ιδιοκτήτες Ντέιβιντ Μαλβάνεϊ (David Malvaney) και Ρόντνεϊ Μπέρνς (Rodney Burns), αναφέρουν ότι παρά τις επαναλαμβανόμενες υποσχέσεις της ότι θα τακτοποιήσει το ζήτημα, η Λόχαν τους έχει δώσει μόνο £120 (σχεδόν €150), μέχρι σήμερα.

Οι δύο επιχειρηματίες υποστηρίζουν ότι η Λίντσεϊ δεν είχε "ποτέ καμία πρόθεση" να πληρώσει τον λογαριασμό, ενώ την ίδια στιγμή εκτός από τα χρήματά τους πίσω, ζητούν και ένα αρκετά μεγαλύτερο ποσό, ως "διαφυγόντα κέρδη".

Όσο για την ίδια την άτακτη στάρλετ, συνεχίζει να φοράει στο αστράγαλό της το ειδικό βραχιόλι που μετρά το αλκοόλ που υπάρχει στο αίμα της κάθε στιγμή της ημέρας, αν και -όπως φαίνεται- δεν το υπολογίζει και πολύ... Όπως πάντα, αυτό που θέλει να κάνει, το κάνει. Και μετά, ζει με τις συνέπειες!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ