Η κυρία Σιν μηνύει την κλινική αποτοξίνωσης | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:09
23/2/2010

Η κυρία Σιν μηνύει την κλινική αποτοξίνωσης

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Ακόμη παιδεύεται η καημένη η Μπρουκ!
Ακόμη παιδεύεται η καημένη η Μπρουκ!
Σύμφωνα με πληροφορίες του δικτύου TZM η γυναίκα του Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) εισήχθη σε καινούρια κλινική αποτοξίνωσης και σχεδιάζει να μηνύσει εκείνη στην οποία ήταν μέχρι πρότινος για παραβίαση των προσωπικών της δεδομένων.Σύμφωνα με πληροφορίες του δικτύου TZM η γυναίκα του Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) εισήχθη σε καινούρια κλινική αποτοξίνωσης και σχεδιάζει να μηνύσει εκείνη στην οποία ήταν μέχρι πρότινος για παραβίαση των προσωπικών της δεδομένων.

Ο δικηγόρος της Μπρουκ Μιούλερ (Brooke Mueller), Γιέιλ Γκάλαντερ (Yale Galanter) είπε στο TMZ τα εξής: "Η Μπρουκ αναγκάστηκε να φύγει από την κλινική The Canyon λόγω παραβίασης του απορρήτου". Όπως μετέδωσε το ίδιο το δίκτυο πριν από λίγο καιρό, κάποιος από το προσωπικό του ιδρύματος, διέρρευσε στα ΜΜΕ το έντυπο εισαγωγής της, το οποίο περιείχε πολύ προσωπικές πληροφορίες σχετικά με τις ουσίες που είχε χρησιμοποιήσει.

Ο Γκάλαντερ είπε ότι θα καταθέσει μήνυση εκ μέρους της πελάτισσας του εναντίον της κλινικής και σκοπεύει να ζητήσει "τη σύλληψη του ατόμου που είναι υπεύθυνο για τη συγκεκριμένη διαρροή".

Σύμφωνα πάντα με τον δικηγόρο της, η κυρία Σιν συνεχίζει την θεραπεία αποτοξίνωσής της "σε ένα ιδιωτικό, πιο ασφαλές και εμπιστευτικό περιβάλλον" ενώ η ίδια "δεν αισθάνεται ότι μπορεί να βρίσκεται σε ένα δημόσιο ίδρυμα μετά το περιστατικό του Canyon".

Το ζεύγος Σιν σε παλιότερες ευτυχισμένες στιγμές.
Το ζεύγος Σιν σε παλιότερες  ευτυχισμένες στιγμές.

Συνεχίζοντας, ο Γκάλαντερ αναφέρει ότι η νέα κλινική είναι μία κατοικία στην ευρύτερη περιοχή του Λος Άντζελες "που ειδικεύεται στη συγκεκριμένη θεραπεία την οποία έχει ανάγκη η Μπρουκ ώστε να γίνει η καλύτερη μαμά που μπορεί να γίνει".

Νωρίτερα, είχε αναφερθεί ότι κλιμάκιο της Υπηρεσίας για την προστασία των παιδιών και της οικογένειας του Λος Άντζελες είχε επισκεφτεί τα παιδιά του ζεύγους Σιν. Επρόκειτο για μια επίσκεψη ρουτίνας που εκκρεμούσε από το περιστατικό της ημέρας τω Χριστουγέννων στο Άσπεν.

Σημειώνεται δε, ότι μέχρι τώρα, δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την κλινική The Canyon.

 


 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ