Η κόρη του Τζάκσον πήρε φόρα και δεν μασάει | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:59
3/9/2012

Η κόρη του Τζάκσον πήρε φόρα και δεν "μασάει"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Πήρε φόρα η Πάρις Τζάκσον και ποιος την πιάνει...
Πήρε φόρα η Πάρις Τζάκσον και ποιος την πιάνει...

Η Πάρις Τζάκσον (Paris Jackson) μπήκε στην εφηβεία και το μόνο σίγουρο είναι πως η είσοδος έγινε δυναμικά. Και έτσι συνεχίζεται…


Έφτασε στα 14 η μοναχοκόρη του βασιλιά της ποπ και τον τελευταίο χρόνο δείχνει ξεκάθαρα ότι έχει αποφασίσει να πατήσει στα δικά της πόδια και πολύ γρήγορα…

Αψηφώντας τη βούληση της οικογένειας που θεωρεί ότι "είναι ακόμη πολύ μικρή για τέτοια" η Πάρις ετοιμάζεται για το βάπτισμα του πυρός στη μεγάλη οθόνη, ενώ ψάχνοντας το στυλ που της ταιριάζει φαίνεται ότι βρήκε την "κλήση" της στο λίγο πιο… πανκέ.

Με βαριές αφέλειες στα μαλλιά και πάντα βαμμένα με έντονο μαύρο μολύβι τα μάτια, η κόρη του Τζάκο αποδεικνύει επίσης ότι εκτός από προσωπικό στυλ, έχει και δική της άποψη την οποία ούτε φοβάται, ούτε ντρέπεται να βροντοφωνάξει. Ακόμη και σε πολιτικά ζητήματα.

"Εντάξει, μπορεί να απεχθάνομαι την πολιτική, όμως νοιάζομαι για αυτή τη χώρα και ξέρω ότι αν ο Ομπάμα δεν ήταν πρόεδρος, η Αμερική θα είχε πάει κατά διαόλου", έγραψε στο Twitter της η Πάρις, ενώ συνέχισε τα σχόλιά της καταλήγοντας σε προεκλογική εκστρατεία υπέρ του υποψήφιου των  Δημοκρατικών.

Ο Μπλάνκετ, η Πάρις και ο Πρινς Μάικλ Τζάκσον σε πρόσφατη δημόσια εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν.
Ο Μπλάνκετ, η Πάρις και ο Πρινς Μάικλ Τζάκσον σε πρόσφατη δημόσια εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν.

"Αυτό που κάνει ο Ομπάμα είναι να διορθώνει το κακό που έκανε στη χώρα μας ο Μπους και σίγουρα χρειάζεται περισσότερο από 4 χρόνια. Γι' αυτό ψηφίστε Ομπάμα", προέτρεψε τους 1.000.000 ακολούθους της στο Twitter η Πάρις κάνοντάς το ακόμη πιο πειστικό.

"Αν ο Ρομνέι κερδίσει, θα μετακομίσω στην Αφρική", ενημέρωσε-απείλησε η δεσποινίς Τζάκσον ξεκαθαρίζοντας ότι δεν τη νοιάζει ποιος συμφωνεί μαζί της.

"Είπα την άποψή μου και δεν με νοιάζει καθόλου αν διαφωνείτε μαζί μου". Ώπα η Πάρις…

Ζ. Κ.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ