Η κόρη του Σωτήρη Μουστάκα μιλάει για την απώλεια των γονιών της. | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
17:13
2/9/2016

Η κόρη του Σωτήρη Μουστάκα μιλάει για την απώλεια των γονιών της.

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Αλεξία Μουστάκα, η κόρη του Σωτήρη Μουστάκα, παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν, όπου μίλησε για πρώτη φορά για την δύσκολη περίοδο που έζησε μετά τον θάνατο του πατέρα της. 

Η κόρη του αξέχαστου ηθοποιού μίλησε παράλληλα και για τον χαμό και της μητέρας της Μαρίας Μπονέλου, τρεις μήνες μετάτο χαμό του πατέρα της:

 

«Η απώλεια του πατέρα μου. Είχα λατρεία στη μητέρα μου, μεγαλύτερη από τον πατέρα μου, όπου το πρώτο σοκ ήταν όταν αρρώστησε, εκεί ήμουν σίγουρη ότι θα πέσω σε κατάθλιψη. Με τη βοήθεια του πατέρα μου το ξεπεράσαμε. Ο θάνατος του, όμως ήταν πολύ ξαφνικός, εκεί τα είδα όλα».

«Περίμενα να «φύγει» η μητέρα μου, το είχα πάρει απόφαση, το περίμενα ότι θα τη «χάσω». Μικρότερη ήθελα ένα αδελφάκι και το έλεγα στους γονείς μου. Μου έλεγε η μαμά μου: «Θέλεις να σου κάνω ένα αδελφάκι;» και της απαντούσα: «Όχι θα το πνίξω» (Γέλια).

Δεν ξέρω γιατί με άκουσε, οπότε μετά, που ήθελα, ήταν πλέον αργά. Το έλεγα μετά τα 12 μου, πριν μου άρεσε που ήμουν μόνη μου. Οι γονείς μου ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι, ήταν διαφορετικοί μεταξύ τους και ίσως για αυτό να δένανε και να αγαπιόντουσαν τόσο πολύ».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ