Η κόρη του Γκλέτσου στηρίζει τον πατέρα της: δες πώς! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:36
4/6/2015

Η κόρη του Γκλέτσου στηρίζει τον πατέρα της: δες πώς!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η μοναχοκόρη του Απόστολου Γκλέτσου, Βασιλική-Παρασκευή Γκλέτσου, εκφράζει για πρώτη φορά  και δημόσια τις απόψεις της για την «Τελεία», το κίνημα που δημιούργησε ο δημοφιλής πατέρας της. 

Η 13χρονη Βαλίσια, στηρίζει τον πατέρα της κάνοντας λόγο για μια νέα εποχή με υψηλές προσδοκίες για το μέλλον, τις οποίες θα πετύχουμε βάζοντας «τελεία» στα παλιά. 


Η μικρή κόρη του Δημάρχου Στυλίδας, και καρπός του έρωτά του με την ενδυματολόγο Μαρία Μαγγίνα, προτιμά να μην κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις ενώ το κείμενό της στο teleia.com.gr, απλά συγκινεί:

 

Μια καινούργια εποχή ξεκινάει. Νέοι δρόμοι νέες σχέσεις, νέα όνειρα ξεδιπλώνονται! Η αισιοδοξία παίρνει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας. Είμαστε πιο ευτυχισμένοι, πιο άνετοι ως άνθρωποι. Δεν ζούμε για να ζήσουμε αλλά για να υπηρετήσουμε τα υπέρτατα ιδανικά μας. Έχουμε προσδοκίες για το μέλλον. Καταλαβαίνουμε την ύπαρξη μας, μαθαίνουμε να ζούμε και όχι να μας ζούνε. Καταλαβαίνουμε τι διαφορά έχει το «εγώ» από το «εμείς». Αγαπάμε, μοιραζόμαστε, φροντίζουμε… Αλλάζουμε και μπορούμε να συνυπάρξουμε καλύτερα διότι πάνω από όλα είμαστε ο εαυτός μας και όχι μια πλαστική ξεβαμμένη μάσκα. Αναζητούμε μια καλύτερη ζωή και με κόπο και δουλειά προσπαθούμε να την κατακτήσουμε. Παίρνουμε φώς από όλες τις πτυχές της ζωής μας και χτίζουμε όλο και κάτι μεγαλύτερο, όλο και κάτι καλύτερο…. Βρίσκουμε τρόπους να ανοικοδομήσουμε τα κατεστραμμένα και να τα κάνουμε καλύτερα. Ζούμε με υπερηφάνεια για αυτό που είμαστε και το καλλιεργούμε όσο περισσότερο μπορούμε. Βάζουμε μια τελεία στα παλιά και ξεκινάμε όχι νέα σειρά, όχι νέα παράγραφο αλλά νέο κείμενο.

 

Βασιλική- Παρασκευή Γκλέτσου

Μαθήτρια Α΄Γυμνασίου

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ