Η κόρη της Λάσκαρη λουλουδού παρέα με μια τσιγγάνα! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
16:25
24/8/2015

Η κόρη της Λάσκαρη λουλουδού παρέα με μια τσιγγάνα!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου κάθε φορά που δίνει μία συνέντευξη, μάς αφήνει με το στόμα ανοιχτό, αφού όλο και κάποια κανούργια απίστευτη βιωματική ιστορία θα έχει να μας διηγηθεί.

Αυτή τη φορά, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου πραδέχεται ότι από μικρή δούλευε για να βγάλει το χαρτζιλίκι της και μία από τις δουλειές που έκανε, ήταν να πουλάει λουλούδια μαζί με μια τσιγγάνα!

 

 

«Ναι, έχω κάνει διάφορα. Πούλαγα λουλούδια μαζί με μία τσιγγάνα. Γιατί να μην το κάνω; Αυτή η τσιγγάνα ήταν φίλη μου, ερχόταν σπίτι μου, κάναμε παρέα, πουλούσε λουλούδια και το κάναμε και μαζί. Αν το είχε κάνει ένα άλλο παιδάκι, θα ήταν κανονικό. Δεν έχω εξαρτηθεί από τους γονείς μου. Είμαστε και οι τρεις πολύ έντονοι χαρακτήρες, με έντονη προσωπικότητα" εξηγεί στο περιοδικό Λοιπόν.

 

Και προσθέτει:

" Έχω ζήσει μια έντονη ζωή, μια έντονη εφηβεία. Δεν κρύβομαι, δεν είμαι ψεύτικη ως άνθρωπος. Όλο αυτό το αληθινό και το χύμα μπορεί να προκαλεί παραπάνω. Στην Ελλάδα, που είμαστε πιο «κλειστοί» ως άνθρωποι, πολλές οικογένειες δεν είναι ανοιχτόμυαλες. Ως οικογένεια δεν έχουμε μπει σε «κουτάκια». Πάντα είμαστε αληθινοί και κάνουμε αυτό που θέλουμε".

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ