Η Κατερίνα Καραβάτου μοιράστηκε μια απίθανη ιστορία για τον γιο της, Αρίωνα -και τρεις νέες φωτογραφίες | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:00
12/4/2020

Η Κατερίνα Καραβάτου μοιράστηκε μια απίθανη ιστορία για τον γιο της, Αρίωνα -και τρεις νέες φωτογραφίες

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Συμπρωταγωνίστρια του υιού Κατσούλη... η Χρυσούλα!

Λίγες μέρες πριν, η Κατερίνα Καραβάτου είχε μοιραστεί μία απίθανη φωτογραφία της κόρης της, Αέλιας και είχε συγκεντρώσει αμέτρητα σχόλια και... καρδούλες. Χθες, ήρθε η σειρά του πρωτότοκου να κλέψει την παράσταση.

Ο Αρίωνας, λοιπόν, βγήκε στον κήπο και συνάντησε επιτέλους τη Χρυσούλα... Τη χελώνα της οικογένειας που ξύπνησε από χειμερία νάρκη.

 

Επιτέλους η Χρυσούλα ξύπνησε, γιατί μας κοψοχόλιασε φέτος.... Και φυσικά κάναμε ένα μικρό πανηγύρι, ενώ ο Αρίωνας με ρώτησε αν πιστεύω ότι η μάσκα του Superman που θέλησε να φορέσει για να την εντυπωσιάσει, μπορεί παράλληλα και να την τρομάξει.... Του είπα πως νομίζω πως θα της αρέσει πολύ της χελώνας να τον δει σε αυτήν την κατάσταση. Από τη μεγάλη του χαρά όμως, ξέχασε το παντελόνι! Έγκυρες πληροφορίες από το φιλικό περιβάλλον της χελώνας μας διαβεβαίωσαν ότι δεν τον παρεξήγησε καθόλου! Μετά την αφήσαμε να φάει και προτιμήσαμε την αναρρίχηση! Τέλος πάντων, το σημαντικό είναι ότι ξύπνησε η Χρυσούλα και ότι εμείς βρήκαμε ακόμη έναν λόγο για να είμαστε χαρούμενοι!!!! Γιούπι!!!!!

Ιδού και η ανάρτηση με τις φωτογραφίες του Αρίωνα και της Χρυσούλας

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ