Η κατάθεση - φωτιά της μητέρας του Παντελίδη! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:24
13/6/2016

Η κατάθεση - "φωτιά" της μητέρας του Παντελίδη!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το φως της δημοσιότητας είδαν οι καταθέσεις που έδωσαν για το μοιραίο τροχαίο που κόστισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη, οι δύο κοπέλες, φίλοι που βρέθηκαν στη λέσχη λίγες ώρες πριν το δυστύχημα, αλλά και η μητέρα του τραγουδιστη, Αθηνά Παντελίδη 

Και μπορεί η κυρία Παντελίδη να μην ήταν παρούσα στο δυστύχημα, όμως, στην κατάθεση της αναφέρει τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει όλο αυτό το διάστημα. Εξάλλου, η μητέρα του Παντελή από την αρχή έδειχνε δύσπιστη για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το μοιραίο τροχαίο.

Η εφημερίδα real news, για πρώτη φορά, φέρνει στο φως της δημοσιότητας τις καταθέσεις. Και εκείνη της Αθηνάς Παντελίδη έχει ιδαίτερο ενδιαφέρον, ενώ μέσα από την κατάθεση της, επιβεβαιώνεται ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο, μία κυρία, η οποία νοσηλευόταν την ίδια περίοδο με τη Φρόσω Κυριάκου, στον Ευαγγελισμό, έχει καταθέσει στις Αρχές για το διάλογο συγγενικού προσώπου της 21χρονης με το δικηγόρο της, όπου του αποκάλυπτε ότι εκείνη οδηγούσε το τζιπ.

Ιδού η κατάθεση της κυρίας Παντελίδη, όπως δημοσιευθηκε από τη real.

 

 

«Είμαι η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, δεν ήμουν παρούσα στο περιστατικό, πλην όμως από το σύνολο των στοιχείων που έχω συλλέξει είμαι απολύτως πεπεισμένη ότι οδηγός του αυτοκινήτου ήταν η Κυριακού Φρόσω. Επιφυλάσσομαι εντός εικοσαημέρου να σας προσκομίσω όλα τα σχετικά έγγραφα, εκθέσεις πραγματογνωμοσύνης κλπ, από τα οποία αποδεικνύονται με επιστημονικό τρόπο ότι το αυτοκίνητο τη συγκεκριμένη στιγμή του ατυχήματος δεν το οδηγούσε ο γιος μου. Από ίδια αντίληψη σας καταθέτω ότι ο Παντελής πάντοτε, όταν ένιωθε ότι είχε πιεί, παραχωρούσε την οδήγηση του οχήματος του είτε σε φίλους του είτε σε φίλες του. Επειδή χθες απογευματινή ώρα η Ρ.Ε., η οποία νοσηλεύτηκε στο ίδιο δωμάτιο με την Φρόσω Κυριακού κατά το χρονικό διάστημα που και αυτή νοσηλεύτηκε στον “Ευαγγελισμό” επικοινώνησε μαζί μας τηλεφωνικά, μας μετέφερε δε συγκλονιστικά γεγονότα και μπορεί να καταθέσει πολύτιμα στοιχεία, αιτούμαι να ληφθεί ένορκη κατάθεσή της».

 

Σύμφωνα με τη μάρτυρα, ο πατέρας της Κυριακού φέρεται να είπε στο δικηγόρο ότι οδηγούσε η Φρόσω για να λάβει την απάντηση: «Να κάνει ακόμη ότι δεν θυμάται μέχρι να συνέλθει και το άλλο κορίτσι από την εντατική για να πουν τα ίδια στην κατάθεσή τους και καλό θα ήταν να μην κινηθούν ακόμη δικαστικά εναντίον κάποιου, γιατί μπορεί να κάνει να δίνουν αντί να παίρνουν».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ