Η Καρντάσιαν θα πληρώσει για το δαχτυλίδι των αρραβώνων | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
9:39
7/11/2011

Η Καρντάσιαν θα πληρώσει για το δαχτυλίδι των αρραβώνων

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Τι θα γίνει με το δαχτυλίδι της Κιμ, τελικά;
Τι θα γίνει με το δαχτυλίδι της Κιμ, τελικά;

Και ενώ οι διαδικασίες για τη λήξη του γάμου-εξπρές –όπως προέκυψε- της 31χρονης ριάλιτι σταρ και του Κρις Χάμφρεϊς (Kris Humphries) συνεχίζονται το όλο ζήτημα έχει επικεντρωθεί στο πανάκριβο μονόπετρο.

Και ενώ οι διαδικασίες για τη λήξη του γάμου-εξπρές –όπως προέκυψε- της 31χρονης ριάλιτι σταρ και του Κρις Χάμφρεϊς (Kris Humphries) συνεχίζονται το όλο ζήτημα έχει επικεντρωθεί στο πανάκριβο μονόπετρο.

Μετά το διαζύγιο που κατέθεσε η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) ύστερα από μόλις 72 μέρες γάμου μαθεύτηκε ότι ο Χάμφρεϊς ζήτησε πίσω το $ 2 εκατομμυρίων δαχτυλίδι με το οποίο της είχε κάνει πρόταση γάμου τον προηγούμενο Απρίλιο.

Δια στόματος της μαμάς Κρις Τζένερ (Kris Jenner) έγινε γνωστό ότι η Κιμ δεν προτίθεται να επιστρέψει την κοτρόνα τονίζοντας επίσης ότι "η πραγματική του αξία δεν είναι ούτε η μισή".

Σημερινά δημοσιεύματα μεταφέρουν ότι η Κιμ αγαπά τόσο πολύ το συγκεκριμένο κόσμημα και αν για να το κρατήσει πρέπει να το αγοράσει… αυτό ακριβώς σκοπεύει να κάνει.

Αυτό θα πει προνοητικότητα! Όρο στο προγαμιαίο συμβόλαιο είχε θέσει η Κιμ, ότι σε περίπτωση διαζυγίου θα είχε τη δυνατότητα να το αγοράσει στην αρχική του αξία. Και όπως φαίνεται, αυτό ετοιμάζεται να κάνει...
Αυτό θα πει προνοητικότητα! Όρο στο προγαμιαίο συμβόλαιο είχε θέσει η Κιμ, ότι σε περίπτωση διαζυγίου θα είχε τη δυνατότητα να το αγοράσει στην αρχική του αξία. Και όπως φαίνεται, αυτό ετοιμάζεται να

"Η Κιμ είχε προβλέψει μια παράγραφο στο προγαμιαίο συμβόλαιο που αφορούσε στη δυνατότητά της να αγοράσει το δαχτυλίδι στην αρχική του τιμή σε περίπτωση διαζυγίου", μεταφέρουν πηγές του TMZ. Άκρως προνοητική (!) η νεαρά, αν μη τι άλλο!

Κατά τα άλλα, η Κιμ λέγεται ότι είναι τόσο ταραγμένη από τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή που επέλεξε να μην παρουσιάσει τίποτα σχετικό στο ριάλιτί της.

"Δεν ήθελε κάμερες σε αυτό το κομμάτι της ζωής της", μεταφέρουν πηγές του ΤΜΖ, τονίζοντας ότι οι δύο πρώην σύζυγοι δεν έχουν καμία επαφή τις τελευταίες μέρες.

Ωστόσο, πληροφορίες της "Daily Mail" αναφέρουν ότι η Κιμ πέρασε δύο ολόκληρες ώρες στο σπίτι όπου ζούσαν με τον Κρις, όχι όμως μόνη. Μαζί με το ζευγάρι, στο σπίτι βρέθηκε και ο πάστορας που τους πάντρεψε, πιθανότατα σε μια έσχατη προσπάθεια συμφιλίωσης; Ποιος ξέρει…

Ζωή Κίττα

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ