Η Κάρλα Μπρούνι υπερασπίζεται τον γάμο της | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:35
8/4/2010

Η Κάρλα Μπρούνι υπερασπίζεται τον γάμο της

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Ρίχνει σκόνη στις φήμες περί απιστίας η Μπρούνι
Ρίχνει σκόνη στις φήμες περί απιστίας η Μπρούνι
Σε συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1, η πρώτη κυρία της Γαλλίας καταρρίπτει τις φήμες περί απιστιών της ίδιας αλλά και του Νικολά Σαρκοζί (Nicolas Sarkozy), απορρίπτοντας ταυτόχρονα τις θεωρίες που θέλουν τα ψέματα αυτά σκόπιμα δομημένα έτσι με απώτερο σκοπό να πλήξουν την εικόνα του λαμπερού ζευγαριού.Σε συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1, η πρώτη κυρία της Γαλλίας καταρρίπτει τις φήμες περί απιστιών της ίδιας αλλά και του Νικολά Σαρκοζί (Nicolas Sarkozy), απορρίπτοντας ταυτόχρονα τις θεωρίες που θέλουν τα ψέματα αυτά σκόπιμα δομημένα έτσι με απώτερο σκοπό να πλήξουν την εικόνα του λαμπερού ζευγαριού.

Συγκεκριμένα, η Κάρλα Μπρούνι (Carla Bruni) είπε ότι εκείνη και ο Σαρκοζί "έχουν γυρίσει τη σελίδα" και πρότεινε στα ΜΜΕ να κάνουν το ίδιο.

Οι φήμες πρωτοεμφανίστηκαν τον Μάρτιο σε μπλογκ γαλλικής εφημερίδας. Όλα τα υπόλοιπα μέσα της χώρας τις αντιμετώπισαν με μια λογική "δεν αγγίζουμε" αλλά υπήρξαν μερικές εφημερίδες, κυρίως βρετανικές που τις αναπαρήγαγαν. Ισχυρίστηκαν ότι τόσο ο Γάλλος πρόεδρος όσο και το πρώην μοντέλο, νυν τραγουδίστρια σύζυγός του, είχαν εξωσυζυγικές σχέσεις.

Το περασμένο σαββατοκύριακο δημοσιεύτηκαν στον γαλλικό Τύπο συνεντεύξεις του δικηγόρου του Σαρκοζί, αλλά και μιας βοηθού της Μπρούνι, στις οποίες και οι δύο υποστήριζαν την πιθανότητα αυτές οι φήμες να είναι μέρος μιας ευρύτερης συνωμοσίας με σκοπό την "αποσταθεροποίηση" των σχέσεων του προεδρικού ζευγαριού.

Σε πείσμα όσων τους θέλουν να χωρίζουν, η Κάρλα Μπρούνι και ο Νικολά Σαρκοζί εμφανίζονταιπαντού σαν ερωτευμένοι έφηβοι.
Σε πείσμα όσων τους θέλουν να  χωρίζουν, η Κάρλα Μπρούνι και  ο Νικολά Σαρκοζί εμφανίζονται παντού σαν ερωτευμένοι έφηβοι.

Στη συνέντευξή της, ωστόσο η Κάρλα είπε: "Για εμένα και τον σύζυγό μου, αυτές οι φήμες είναι άνευ σημασίας. Δεν υπάρχει καμία πλεκτάνη. Δεν υφίσταται καμία εκδίκηση. Δεν υπάρχει τίποτα πίσω τους. Εμείς γυρίσαμε σελίδα πια".

Η θυελλώδης σχέση του Σαρκοζί με την Μπρούνι, αλλά και ο γάμος τους τον Φεβρουάριο του 2008, υπήρξε από την πρώτη στιγμή πολύ στενά "μαρκαρισμένος". Για εκείνον είναι ο τρίτος γάμος, ενώ εκείνη παλιότερα είχε κάνει διάφορες δηλώσεις απορρίπτοντας την έννοια της μονογαμίας, που έδωσαν επανειλημμένα τροφή σε κακεντρεχή σχόλια από μερίδα του Τύπου.

Στη σκιά των φημών περί απιστίας, οι δυο τους εμφανιζόταν σε ιδιαίτερα τρυφερές περιπτύξεις, κρατώντας τα χέρια και εκδηλώνοντας πολύ ζεστές συμπεριφορές μεταξύ τους. Η Μπρούνι μίλησε με μεγάλη αφοσίωση για τον άντρα της στη ραδιοφωνική συνέντευξή της, λέγοντας ότι δουλειά του είναι να δουλεύει για τους Γάλλους υπηκόους και όχι να αντιμετωπίζει κακόβουλες φήμες.

Στην ίδια συνέντευξη η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας αρνήθηκε κατηγορίες που θέλουν το Προεδρικό Μέγαρο να έχει ξεκινήσει επίσημες έρευνες σχετικά με τις πηγές αυτών των φημών. Επέμεινε ότι η ίδια και ο Σαρκοζί έχουν γυρίσει πια σελίδα και γελώντας κάπως νευρικά είπε μιλώντας για τους ανθρώπους του Τύπου γενικότερα: "Θέλω απλά να προτείνω να κάνετε και εσείς το ίδιο".

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ