Η καπετάνισσα Μενεγάκη φουλ μαυρισμένη | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
9:22
22/7/2013

Η καπετάνισσα Μενεγάκη φουλ μαυρισμένη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει το καλοκαίρι: λίγο κρασί, λίγο θάλασσα, λίγο σκάφος και το αγόρι μου! Αυτά είναι!

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Και ναι η Ελενίτσα χαίρεται τις διακοπές της και το ευχαριστιέται με την ψυχή της μετά από έναν τόσο δύσκολο χειμώνα. Πήρε λοιπόν το σκάφος τη και άρχισε τις τσάρκες.  Το κορίτσι έδωσε και εξετάσεις στο Λιμεναρχείο και είναι και με την βούλα πλέον καπετάνισσα Ελενίτσα!

Τώρα λοιπόν που είναι στην Άνδρο για το καλοκαίρι πήρε αμπάριζα τις θάλλασσες για να κάνει τις βόλτες της. Και το μαύρισμα της - που είναι πιο μαύρη από ποτέ- δείχνει πόσο καλή καπετάνισσα είναι! Πως οι ταξιτζήδες κάνουν το ομώνυμο μαύρισμα -όπως έχει επικρατήσει να το λέμε- έτσι και η Ελενίτσα μας έκανε το μαύρισμα της καπετάννισας! Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο  twitter της το αποδεικνύουν! Μα τι έγινε φέτος, κρίση- ξεκρίση όλοι οι διάσημοι με τα φουσκωτά τους ασχολούνται!Αυτό είναι λοιπόν το αντίδοτο στην κρίση!

Ελένη Αναστασάκη

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ