Η Καίτη Φίνου μιλάει για την απόπειρα αυτοκτονίας & τη σχέση της με τον Στάθη Ψάλτη | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:24
24/10/2016

Η Καίτη Φίνου μιλάει για την απόπειρα αυτοκτονίας & τη σχέση της με τον Στάθη Ψάλτη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Την αποκάλυψη πως έκανε απόπειρα αυτοκτονίας εβρισκόμενη σε έντονη συναισθηματική φόρτιση μετά από ταακωμό στη δουλειά έκανε πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός. 

Ο λόγος για την Καίτη Φίνου που μιλώντας στην εφημερίδα Freddo μίλησε για το παλαιότερο συμβάν και το τραύμα που της έχει προκληθεί έκτοτε.

Εμένα μια φορά έτυχε να με βρίσουν σε δουλειά όπου έκανα δημόσιες σχέσεις. Και ξαφνικά, εντελώς ασυναίσθητα, βρέθηκα από εκεί που καθόμουν μέσα στο μαγαζί να είμαι έξω από το μαγαζί και να μου ρίχνουν νερό για να με συνεφέρουν. Είχα βγει έξω να πέσω σε ένα φορτηγό για να σκοτωθώ. Ήθελα να αυτοκτονήσω. Εγώ όμως δεν θυμόμουν τίποτα”.

Από τότε, λοιπόν, σε οποιοδήποτε σπίτι και αν μένω, έχω πάντα τα παντζούρια κλειστά και βάζω μάλιστα και ένα βαρύ αντικείμενο μπροστά. Γιατί πες ότι μου έρχεται να βουτήξω, τουλάχιστον να με προλάβουν ή να συνειδητοποιήσω τι κάνω”,τονίζει η 57χρονη ηθοποιός.

 Αφορμή για τις αποκλαύψεις ήταν η ερώτηση για την αυτοκτονία της συμπρωταγωνίστριά της Ρένα Πακράτη και το κατά πόσο ο θανατός της την επηρέασε. Αποκαλύψεις βέβαια έκανε και για τη σχέση της με τον Στάθη Ψάλτη.

 

 

Ο θάνατός της δεν με επηρέασε καθόλου, γιατί πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος όσα προβλήματα και να έχει, πρέπει και οφείλει να τα ξεπερνάει. Δεν ξέρω το ξαφνικό κλικ πως γίνεται στον εγκέφαλο. Γιατί εκείνη την ώρα που σε πιάνει να το κάνεις, δε νομίζω ο εγκέφαλος να λειτουργεί σωστά. Και έχω προσωπική εμπειρία

Όσο για τη σχέση της με τον Στάθη Ψάλτη αποκαλύπτει:

Με τον Στάθη Ψάλτη όχι μόνο δεν είχαμε ερωτευτεί μεταξύ μας, αλλά μάλλον ήταν μια συνήθεια να είμαστε μαζί, για τις ταινίες και μόνο

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ