Η Κάιλι Μινόγκ γδύνεται για καλό σκοπό | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
0:00
30/3/2010

Η Κάιλι Μινόγκ γδύνεται για καλό σκοπό

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Στόχος της Κάιλι ο πόλεμος ενάντια στον καρκίνο του μαστού
Στόχος της Κάιλι ο πόλεμος ενάντια στον καρκίνο του μαστού
Τέσσερα χρόνια αφού νίκησε τον καρκίνο του μαστού, η μικροσκοπική Αυστραλέζα τραγουδίστρια προσπαθεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού σχετικά με την αρρώστια αυτή, συμμετέχοντας στην καινούρια καμπάνια της Fashion Targets Breast Cancer.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψηΤέσσερα χρόνια αφού νίκησε τον καρκίνο του μαστού, η μικροσκοπική Αυστραλέζα τραγουδίστρια προσπαθεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού σχετικά με την αρρώστια αυτή, συμμετέχοντας στην καινούρια καμπάνια της Fashion Targets Breast Cancer.

Στη συγκεκριμένη καμπάνια, η οποία ξεκινάει σήμερα, η Κάιλι Μινόγκ (Kylie Minogue) φωτογραφίζεται από τον διάσημο φωτογράφο Μάριο Τεστίνο (Mario Testino) φορώντας τίποτα εκτός από το χαμόγελό της και ένα μεταξωτό σεντόνι με το λογότυπο της εταιρίας, τον γνωστό στόχο που φέτος έρχεται σε ασπρόμαυρο συνδυασμό.

Εκτός από τη Μινόγκ, για τον ίδιο σκοπό έχουν φωτογραφηθεί και η έγκυος Κλόντια Σίφερ (Claudia Schiffer) και η Σιένα Μίλερ (Sienna Miller).

Η Κάιλι είχε ανακαλύψει ότι είχε καρκίνο του μαστού τον Μάιο του 2005. Ύστερα από θεραπεία ενός χρόνου και μερική μαστεκτομή με σκοπό να αφαιρεθεί ο κακοήθης όγκος που είχε βρεθεί, η ποπ σταρ "καθάρισε" ολοκληρωτικά το 2006 και επέστρεψε στις συναυλίες της, τις οποίες είχε διακόψει τον Νοέμβριο του ίδιου χρόνου.

Αν και έγκυος, η Κλόντια Σίφερπόζαρε για τον "στόχο".
Αν και έγκυος, η Κλόντια Σίφερ πόζαρε για τον  στόχο .

Στις δηλώσεις της είπε τα εξής: "Σημαίνει πάρα πολλά η συμμετοχή στη φετινή καμπάνια της Fashion Targets Breast Cancer. Στηρίζω με όλη μου την καρδιά τις προσπάθειες να συγκεντρωθούν χρήματα για το έργο ζωής του συλλόγου Breakthrough Breast Cancer".

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες συμπίπτουν με το λανσάρισμα της καμπάνιας του νέου Στόχου, που συγκεντρώνει χρήματα για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι έχουν συγκεντρωθεί πάνω από £10,5 εκατομμύρια (σχεδόν €11 εκατομμύρια) από το ξεκίνημά της το 1996.

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ