Η Καγιά τα χώνει στον Τσίπρα - Μάθε γιατί την κάνει έξαλλη! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:38
1/10/2015

Η Καγιά τα χώνει στον Τσίπρα - Μάθε γιατί την κάνει έξαλλη!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στα δάχτυλα παίζει τη μόδα η Βίκυ η Καγιά και αν δεν την έπαιζε αυτή, ποιος θα την έπαιζε τη μόδα. Το πρώην μοντέλο και ιδιοκτήτρια σχολής μόδας μίλησε στο ένθετο Secret κι έδωσε απλόχερα συμβουλές μόδας και στυλ στους πολιτικούς, ενώ δε δίστασε να τα «χώσει» στον Αλέξη τον Τσίπρα για τα λάθη του. Τα στιλιστικά, μη μπερδευόμαστε.

Ναι η Βίκυ η Καγιά είναι αυστηρή και ναι τραβάει το… αυτί του Πρωθυπουργού, που δε λέει να βάλει την τιμημένη τη γραβάτα.  

 

«Στους άνδρες μου αρέσουν πάρα πολύ το κοστούμι και το πουκάμισο. Ιδιαίτερα σε αυτή τη δουλειά, που αναλαμβάνεις να εκπροσωπήσεις έναν ολόκληρο λαό, θέλω να βλέπω σοβαρότητα. Επίσης, μου αρέσει η γραβάτα και θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό να φοράς γραβάτα σε πολύ επιλεγμένα και επίσημα events, όταν σε έχουν καλέσει, για να τιμήσεις την περίσταση. Θα μου άρεσε να τον δω με γραβάτα, γιατί θα του πηγαίνει πάρα πολύ και γιατί ο ρόλος που έχει αναλάβει είναι πολύ σοβαρός. Και στις σοβαρές περιστάσεις πρέπει να ντυνόμαστε ανάλογα», είπε σε αυστηρό τόνο η Καγιά.

 

Γενικά, το πρώην μοντέλο δεν είναι ευχαριστημένο με το στυλ των πολιτικών. Δεν έχουν ούτε γούστο ούτε ντύσιμο ωραίο.

 

«Δεν έχουν ωραίο ντύσιμο. Χρειάζεται να γίνουν πιο ανθρώπινοι και πιο «προσβάσιμοι» από το κοινό. Να επιλέγουν καλύτερα χρώματα, πιο παλ, πιο μαλακά, για να είναι η εικόνα τους πιο προσιτή στον απλό άνθρωπο και το κοινό που βλέπει τηλεόραση. Θέλω να προσθέσω ότι η πολιτική έχει μεγάλη αξία για τους πολίτες και έχει βάση στη συνείδηση των ανθρώπων, επειδή οι πολιτικοί αποφασίζουν για εμάς. Μου αρέσει να είναι πιο σοβαρά ντυμένοι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Αλλά ναι, υπάρχουν και καλοντυμένοι στη Βουλή.

«Ωραία ντύνεται η Όλγα Κεφαλογιάννη, ενώ και η Ντόρα Μπακογιάννη ντύνεται πολύ καλά. Από τους άνδρες, πάντα πολύ καλά ντυνόταν ο Δ. Αβραμόπουλος. Είναι πιο φίνος και φορούσε μεσάτα κοστούμια», είπε.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ