Η Ηλιάκη παραδέχεται για πρώτη φορά το χωρισμό με το Γαλίτη | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:42
27/9/2016

Η Ηλιάκη παραδέχεται για πρώτη φορά το χωρισμό με το Γαλίτη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για το χωρισμό της μιλά για πρώτη φορά ανοιχτά η παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη στην εφημερίδα «Αγορά».

 

Όσον αφορά το τέλος στη σχέση με τον επιχειρηματία Νεκτάριο Γαλίτη και τις ξεχωριστές διακοπές που έκαναν, η Ηλιάκη παραδέχεται:

 

«Αυτή τη στιγμή την προσωπική μου ζωή την επανεξετάζω, οπότε, ότι και να δηλώσω, μπορεί αύριο να με διαψεύσω. Θα ήθελα να σου το κάνω λίγο πιο λιανά, αν δεν είχες το κασετοφωνάκι και τα λέγαμε σε φιλικό επίπεδο. Ξέρεις, ότι δεν μου αρέσει να κρύβω πράγματα και όταν έχω κάτι ξεκάθαρο να πω, σίγουρα θα το πω.

Υπάρχουν, όμως, στη ζωή κάθε ανθρώπου κάποιες φάσεις που τα πράγματα μέσα του μπορεί να μην τόσο ξεκάθαρα. Ή μπορεί αυτά που νιώθει να μη θέλει να τα μοιραστεί απαραιτήτως δημόσια. Επειδή, λοιπόν, βρίσκομαι σε μια τέτοια φάση, δεν μπορώ αυτό που νιώθω να το μοιραστώ με τον κόσμο. Δεν έχω ν’ ανακοινώσω κάτι»

Όσο για την υπερέκθεση της σχέσης της με τον Γαλίτη με πολλά εξώφυλλα και φωτογραφίες, η παρουσιάστρια τονίζει:

«Σίγουρα το έχω βάλει το χεράκι μου, αλλά δεν είναι κάτι που το έκανα επίτηδες. Όταν είδα τις πρώτες φωτογραφίες, σοκαρίστηκα, γιατί ήμασταν σε ένα μέρος που δεν πίστευα ότι θα υπήρχε φωτογράφος.

Δεν το μετανιώνω, όμως, που από ένα σημείο και μετά εξέφρασα δημόσια τα συναισθήματά μου για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Αυτό ένιωθα, αυτό έκανα».

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ