Η Γερμανού σπάει τη σιωπή της: Φταίω για όλους τους χωρισμούς | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:12
16/3/2015

Η Γερμανού σπάει τη σιωπή της: "Φταίω για όλους τους χωρισμούς"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Λίγο καιρό μετά τον οριστικό χωρισμό της με τον Μάνο Ιωάννου, η Ναταλία Γερμανού "σπάει" τη σιωπή της και για πρώτη φορά κάνει τον απολογισμό της.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια δηλώνει στο ThemaPeople, ότι εκείνη φταίει για όλους τους χωρισμούς της!

 

 «Είναι πικρή η διαπίστωση, όμως δεν το λέω με πίκρα. Αν εξαιρέσουμε την πρώτη μου μεγάλη σχέση, έφταιγα ανεξαιρέτως για όλους τους άλλους χωρισμούς μου. Παίρνω την ευθύνη των χωρισμών. Δεν πειράζει που το λέω. Θα μου πεις «πότε περιμένεις να γίνεις άνθρωπος συντροφικός»; Δεν είμαι 20 χρονών. Έφταιγα όμως. Είμαι ένας δύσκολος άνθρωπος, το παραδέχομαι. Ειδικά στην καθημερινότητά μου βάζω ως προτεραιότητα τη δουλειά μου και μετά έχω την απαίτηση από τους άλλους να μου προσφέρουν τον θαυμασμό τους και τη φροντίδα τους. Κι εγώ τα δίνω αυτά όμως εύκολος άνθρωπος δεν είμαι. Ο άνθρωπος που θα σηκώσει το φορτίο «Ναταλία» πάνω του θα πρέπει να έχει σκληραγωγηθεί, να ‘χει κάνει μια ειδική εκπαίδευση ή έστω  να ‘χει ατελείωτα αποθέματα χιούμορ. Να μη με παίρνει καθόλου σοβαρά. Μόλις με πιάνει το κυκλοθυμικό μου που λέω «άσε με, θέλω να μείνω μόνη μου, δεν είμαι καλά», να μου λέει: «Ναι, μωρό μου, ναι, αγάπη μου, γεια σου, τώρα πάω σινεμά, θα τα πούμε μεθαύριο».  Αλλιώς δεν παλεύομαι ως σύντροφος», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ