Η επίσημη ανακοίνωση για την υγεία των κοριτσιών στο μοιραίο τζιπ του Παντελίδη | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
19:46
18/2/2016

Η επίσημη ανακοίνωση για την υγεία των κοριτσιών στο μοιραίο τζιπ του Παντελίδη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μαζί με τον Παντελή Παντελίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο το πρωί της Πέμπτης 18 Φεβρουάριου, στο μοιραίο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο νεαρές κοπέλες για την κατάσταση υγείας των οποίων μέχρι στιγμής ακούγονταν πολλά.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Το απόγευμα οι γιατροί ενημέρωσαν τους δημοσιογράφους για την κατάσταση της υγείας τους.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του Ευαγγελισμού, τα δυο κορίτσια έφτασαν στο νοσοκομείο στις 9:15 σήμερα το πρωί.

Η 29χρονη, Μίνα Αρναούτη, έφτασε στο νοσοκομείο με ανοιχτά τραύματα δεξιά της θωρακικής χώρας, κατάγματα πλευρών και πνευμοθώρακα, ανοιχτά κατάγματα στο δεξί πόδι και κατάγματα στο δεξί χέρι. Έγινε σταθεροποίηση όλων των συστημάτων και μετά από ολόσωμη αξονική δεν βρέθηκαν ευρήματα σε κοιλιά και κεφάλι. Έγινε αποκατάσταση των βλαβών του θώρακα όπου μπήκαν μοσχεύματα αντί των πλευρών. Αυτή την ώρα γίνεται η επέμβαση από τον ορθοπεδικό για  την αποκατάσταση των καταγμάτων. Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σοβαρή και τα πρώτα δυο 48ωρα είναι πολύ κρίσιμα. Το χειρουργείο θα κρατήσει μέχρι το πρωί ενώ μετά η κοπέλα θα νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, στη ΜΕΘ.

Από την άλλη, η 20χρονη, Φρόσω Κυριακού, δεν είχε σοβαρά τραύματα. Υπέστη κρανιογκεφαλική κάκωση χωρίς ευρήματα από την αξονική, θλάση στον αυχένα που μπήκε κολάρο και κατάγματα στο δεξιό βραχίονα που αντιμετωπίστηκαν. Η κοπέλα νοσηλεύεται στο θάλαμο της ορθοπεδικής πτέρυγας του Ευαγγελισμού.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ