Η Ελένη ζηλεύει τον Ματέο; | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:14
25/8/2011

Η Ελένη ζηλεύει τον Ματέο;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Κρουαζιέρα στο Ιόνιο για μία ολόκληρη εβδομάδα έκανε η Ελένη Μενεγάκη μετά του Ματέο. Κι όπως διαβάσαμε, το ερωτευμένο ζεύγος τα πέρασε ζάχαρη. Ειδικά στη Λευκάδα όπου πέρασαν περίφημα κάνοντας βόλτες στο νησί

 

Κρουαζιέρα στο Ιόνιο για μία ολόκληρη εβδομάδα έκανε η Ελένη Μενεγάκη μετά του Ματέο. Κι όπως διαβάσαμε, το ερωτευμένο ζεύγος τα πέρασε ζάχαρη. Ειδικά στη Λευκάδα όπου πέρασαν περίφημα κάνοντας βόλτες στο νησί κι απολαμβάνοντας τις τοπικές σπεσιαλιτέ. Θα μου πεις τώρα, περσινά ξινά σταφύλια, αυτά τα ξέρουμε.

 

Έλα, όμως, που δεν ξέραμε ότι τις ρομαντικές τους διακοπές και την ηρεμία ήρθε να ταράξει ένα απρόσμενο γεγονός. Ω ναι. Όπως διαβάσαμε στο Ciao, η αναπάντεχη συνάντηση του Ματέο με ύπαρξη από τα παλιά και ο ενθουσιασμός που έδειξε, έριξαν την ψυχολογία της Ελένης, την τάραξε τόσο που ζήτημα είναι εκείνο το βράδυ να έβαλε μπουκιά στο στόμα της.

 

Ναι, η Ελένη ως φαίνεται είναι μία ερωτευμένη γυναίκα με όλα τα συνοδευτικά, όπως η ζήλια! Είδε τον Ματέο να σφιχταγκαλιάζει την φίλη από τα παλιά, δεν την είχε συνηθίσει στο παρελθόν σε τέτοιες εκδηλώσεις και ήρθε ο Σκορπιός και ξύπνησε από μέσα της. Σκηνή δεν του έκανε εκεί, αλλά όταν επέστρεψαν στο σκάφος, ζήτησε εξηγήσεις.

Τις πήρε και καθησύχασε, αλλά όπως διαβάσαμε, έδειξε στον αγαπημένο της ότι τέτοιες διαχυτικότητες την ενοχλούν.  

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ