Η Ελένη Τσολάκη για τους φόβους &τους ψυχαναγκασμούς της | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:48
27/7/2015

Η Ελένη Τσολάκη για τους φόβους &τους ψυχαναγκασμούς της

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Ελένη Τσολάκη μίλησε στο περιοδικό people για πολλά και διάφορα όπως για το καλοκαίρι που πέρασε, για την ακύρωση της εκπομπής αλλά και τα όσα συμβαίνουν στα προσωπικά της αλλά και για τους φόβους και τα άγχη της.

 

Η παρουσιάστρια λοιπόν όπως αποκάλυψε ανεβοκατεβαίνει με το αυτοκίνητο αφού φοβάται τα αεροπλάνα. «Έχω αυτή την ανασφάλεια, ξέρεις, όταν δεν έχω τον έλεγχο. Φοβάμαι ακόμη και το Αθήνα – Θεσσαλονίκη, που είναι μόλις 45 λεπτά. Δεν μπαίνω, για παράδειγμα, σε αυτοκίνητο, αν δεν εμπιστεύομαι αυτόν που οδηγεί.», είπε χαρακτηριστικά.

Άραγε είναι κάτι σαν ψυχοθεραπεία το να οδηγεί μόνη της;  «Ναι. Και έχω τους δικούς μου και τους φίλους μου που μου λένε να έχω παρέα, αλλά εγώ το λατρεύω. Βάζω μουσική, απολαμβάνω τη διαδρομή. Καθαρίζει το μυαλό μου. Κάνω μικρούς απολογισμούς, βλέπω τα πράγματα μακριά από πίεση, πιο καθαρά. Το κακό είναι πως το μυαλό μου δεν σταματά να δουλεύει. Κάνω διάφορες σκέψεις ταυτόχρονα, τύπου «τι λάθος έκανα σε εκείνο το θέμα;», «τι θα κάνω αύριο;», «ποιον άνθρωπο μπορεί να αδίκησα;». Και όλη αυτή η διαδικασία μού κάνει καλό, γιατί φτάνοντας στον προορισμό μου αισθάνομαι να μου έχει φύγει ένα μεγάλο βάρος.», είπε η παροσυιάστρια.

Και συνεχίζει εξηγώντας πως είναι τύπος που αγχώνεται αν και κάτι τέτοιο δεν φαίνεται: «Δεν θα πιω καφέ με έναν άνθρωπο που γνωριζόμαστε λίγο ούτε θα του πω τους προβληματισμούς μου. Αλλά είμαι πολύ αγχωτική. Ψυχαναγκαστικός άνθρωπος. Μπορεί να αγχωθώ γιατί δεν σου μίλησα καλά στο τηλέφωνο, επειδή είχα νεύρα όταν μου τηλεφώνησες, και το κουβαλάω μέσα μου μέχρι να αποκαταστήσω την παρεξήγηση. Είμαι έτσι από μικρή και δεν μπορώ να το αποβάλλω. Το δουλεύω μεν, προσπαθώ δηλαδή να δίνω στα πράγματα την πραγματική τους διάσταση, αλλά δεν το καταφέρνω πάντα. Και στενοχωριέμαι πολύ.»

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με το ποιο χαζό πράγμα θεωρεί η ίδια πως κάνεις λόγω ψυχαναγκασμού, απάντησε:

«Κάνω κάθε μέρα τα ίδια πράγματα, με την ίδια σειρά. Θέλω να φεύγω από το σπίτι στις 06.03 π.μ. ακριβώς και πηγαίνω πάντοτε από τον ίδιο δρόμο στη δουλειά. Δεν μπορώ να κοιμηθώ σε δωμάτιο που δεν είναι όλα τακτοποιημένα στην εντέλεια. Δεν με πιάνει ύπνος. Έχω πολλούς τέτοιους ψυχαναγκασμούς.», δήλωσε η παρουσιάστρια.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ