Η Ελένη Πέτα εξηγεί πως έχασε χρήματα | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:23
30/1/2014

Η Ελένη Πέτα εξηγεί πως έχασε χρήματα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Ελένη Πέτα είναι μια τραγουδίστρια που ξεχωρίζει για την φωνή της και τις επιλογές της και όπως είδαμε σε συνέντευξη της στο Πρώτο Θέμα, η ίδια υποστηρίζει πως έχει χάσει αρκετά χρήματα.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

O λόγος: « όταν αποφάσισα ότι δεν μου ταιριάζουν τα μεγάλα music halls, έτυχε να μου γίνουν κάποιες προτάσεις με πολύ καλές απολαβές. Ωστόσο είπα «όχι» διότι ένιωθα πολύ άβολα να τραγουδάω σε χώρους όπου πετούσαν λουλούδια και έτρωγαν. ∆ούλεψα υπό αυτές τις συνθήκες για οκτώ χρόνια και δεν ήθελα άλλο.

Μου αρέσει να βρίσκομαι σε μια σκηνή όπου ο κόσμος έρχεται για να με ακούσει και να πιει το ποτό του. Επίσης, δεν με ενδιέφερε να ακολουθήσω το star system ούτε να προβάλω την προσωπική μου ζωή, το παιδί μου και τον σύντροφό μου. Ξέρετε πόσο ευτυχισμένη είμαι που μπορώ και κυκλοφορώ με το μετρό; Αν είχα διαλέξει το άλλο μονοπάτι, θα έπρεπε να κυκλοφορώ με το αυτοκίνητο και να είμαι μέσα στην κίνηση. Το όνομά μου το γνωρίζουν αρκετοί, όχι όμως και το πρόσωπό μου - κι αυτό μου αρέσει πολύ», τόνισε στο Πρώτο Θέμα. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ