Η Ελένη Μενεγάκη σε ρόλο παραγωγού - Τα φρούτα που καλλιεργεί είναι, πραγματικά, απίθανα | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
20:48
27/5/2021

Η Ελένη Μενεγάκη σε ρόλο παραγωγού - Τα φρούτα που καλλιεργεί είναι, πραγματικά, απίθανα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ετοιμάζεται για την επιστροφή της στην τηλεόραση η ελληνίδα παρουσιάστρια, όμως, στο μεταξύ, ασχολείται με τα... κεράσια!

Ιδιαίτερα δραστήρια στα social media η Ελένη Μενεγάκη, μοιράζεται συχνά εικόνες από την προσωπική και την επαγγελματική της ζωή.

Η πιο πρόσφατη αφορά σε μία "εξωσχολική" ασχολία που, προφανώς, έχουν οικογενειακώς στο σπιτικό τους για την οποία, καμαρώνει ιδιαιτέρως.

Όπως αποκάλυψε η ίδια με δυο απίθανες φωτογραφίες που μοιράστηκε, στον κήπο του σπιτιού τους στα Μελίσσια, καλλιεργούν κεράσια, τα οποία, όντως, φαίνονται απίθανα.

"Κεράσια παραγωγής μου ... κατευθείαν από τον κήπο μας στα ΜΕΛΙΣΣΙΑ ! Δηλώνω περήφανη παραγωγός", γράφει στη λεζάντα η Ελένη και ιδού η σοδειά! 

 

 

Από τα πάμπολλα σχόλια που είδαμε κάτω από την ανάρτηση, σίγουρα, ξεχωρίζει αυτό του μοναχογιού της, Άγγελου Λάτσιου, ο οποίος δεν έκρυψε τη λατρεία που της έχει. "Θεά" έγραψε στα αγγλικά και η Ελένη του απάντησε με την ίδια αγάπη. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ