Η Ελένη Καστάνη θα πήγαινε τρέχοντας στο Survivor-Μάθε γιατί | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:30
15/3/2017

Η Ελένη Καστάνη θα πήγαινε τρέχοντας στο Survivor-Μάθε γιατί

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Ελένη Καστάνη μίλησε στο  «La Biri Biri» και αποκάλυψε πως βλέπει φανατικά survivor αλλά και θα πήγαινε εκεί τρέχοντας!

Η αγαπημένη ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής στην ερώτηση αν βλέπει κάτι στην τηλεόραση: «Βεβαίως, βλέπω το Survivor. Νομίζω ότι αντικατέστησε το Survivor όλη την κωμωδία που λείπει την καλή. Είναι μια μικρή κωμωδία. Ξεχνιέσαι. Έχει αυτό που παθαίνεις σε μια καλή σειρά, να ξεχαστείς, ας πούμε.

Είμαι με τους «Διάσημους». Το βλέπω φανατικά. Φαντάζομαι ότι δεν τολμούν άλλοι ηθοποιοί να πούνε. Κλαίω, γιατί ξέρω ότι θα μας κάνει μεγάλο κακό, στη δική μας δουλειά, η θεαματικότητα και όλα αυτά που κάνει. Ήταν που ήταν που δεν υπήρχαν τα σίριαλ, που είναι τόσο λίγα που είναι πια θέμα τύχης, τώρα πια δεν θα είναι καθόλου.

Στο Survivor θα πήγαινα τρέχοντας. Το έλεγα εδώ στα παιδιά, ότι εγώ πρέπει να πάω στο Survivor. Για έναν και μόνο λόγο. Ο μόνος λόγος είναι ότι είναι ένα μέρος που θα γύρναγα η μισή. Σε δυο εβδομάδες θα είχα χάσει 20 κιλά», είπε με χιούμορ η αγαπημένη ηθοποιός.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ