Η εξομολόγηση του Λάμπη για κατάθλιψη και Αδάμ! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:30
30/3/2015

Η εξομολόγηση του Λάμπη για κατάθλιψη και Αδάμ!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αίσθηση προκάλεσε η εξομολόγηση του Λάμπη Λιβιεράτου στην Join Us για την περίοδο της κατάθλιψης, αλλά και το χωρισμό του με την Εύη Αδάμ.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Μάλιστα, για τις σκοτεινές μέρες της κατάθλιψης, ο αγαπημένος τραγουδιστής δε δίστασε να παραδεχτεί ότι σκεφτόταν να κάνει κακό στον εαυτό του!

 

«Πέρασα μία δύσκολη φάση στη ζωή μου. Όμως, πιστεύω ότι ο άνθρωπος έχει τρομερή δύναμη μέσα του και βρίσκουμε πάντα τον τρόπο να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Αρκεί να το θέλουμε. Στη δική μου περίπτωση, ήταν μια συγκυρία πολλών κακών πραγμάτων που συνέβησαν ταυτόχρονα και με βρήκαν κάπως αδύναμο ψυχικά, συναισθηματικά και εγκεφαλικά και με πήρε από κάτω. Βρήκα τη δύναμη να βγω οριστικά από αυτή την κατάσταση. Ο αδερφός μου είχε σοβαρή περίπτωση κατάθλιψης και ζούσαμε το φαινόμενο στην οικογένειά μου. Στις πολύ σκοτεινές μου στιγμές σκεφτόμουν να κάνω κακό στον εαυτό μου. Θεωρώ ότι είμαι ένας υπεύθυνος άνθρωπος και αναλαμβάνω πάντα την ευθύνη των πράξεών μου. Γενικά στη ζωή μου μού αρέσει να δοκιμάζω τα άκρα αλλά να μην τα ξεπερνάω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Για το χωρισμό του με την Αδάμ με δόση χιούμορ στην αρχή, είπε ότι η αγάπη όταν χωρίζουν δύο άνθρωποι πάει στον… Παράδεισο, ενώ στη συνέχεια, άφησε αιχμές για την πρώην σύζυγό του.

 

«Δεν ξέρουμε αν υπήρχε αγάπη. Μόνο αγάπη δεν υπήρχε αν δεν είναι πια μαζί. Υπήρχε έρωτας, έλξη, κάποιο συναίσθημα… αγάπη δεν νομίζω. Τα δυνατά συναισθήματα δεν χάνονται ποτέ για μένα. Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο δεν χάνεται ποτέ από τη ζωή σου, δεν τον χάνεις ποτέ. Για να χαθεί ένας άνθρωπος μαζί σου σημαίνει ότι δεν τον αγαπάς», είπε με νόημα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ