Η εξομολόγηση της Λίζας Δουκακάρου: Το «μαύρο» στο MEGA και το τελευταίο της δελτίο ειδήσεων! [Βίντεο] | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:33
14/11/2018

Η εξομολόγηση της Λίζας Δουκακάρου: Το «μαύρο» στο MEGA και το τελευταίο της δελτίο ειδήσεων! [Βίντεο]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Λίζα Δουκακάρου: Ένα όνομα με μεγάλη τηλεοπτική ιστορία. 

Η δημοσιογράφος, το όνομα της οποίας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το ΜEGA έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στην τηλεοπτική αρένα. Η λαμπερή κυρία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα» στον Alpha και μίλησε για το Mega που ήταν οικογένεια για την ίδια αλλά και για τις δύσκολες στιγμές που έζησε και εκείνη όταν έπεσε το μαύρο παρά το γεγονός πως βρισκόταν εκτός Ελλάδος. Η ανκοργούμαν βρισκόταν στο τιμόνι του δελτίου ειδήσεων του Μεγάλου καναλιού για πάνω από 20 χρόνια ενώ έχει περάσει παλαιότερα και από άλλους σταθμούς. Στο Mega κατά καιρούς παρουσίαζε και δικές της εκπομπές ενώ αξέχαστος θα μείνει στην ίδια και ο ρόλος της στη σειρά «Δύο ξένοι» των Ρήγα και Αποστόλου όπου κλήθηκε να υποδυθεί επι της ουσίας τον εαυτό της. 

Δείτε ακόμη: 29 χρόνια Mega: 15 κωμωδίες που απλά δεν θέλουμε να δούμε σε άλλο κανάλι! [Video]

Όλα όσα είπε η Λίζα Δουκακάρου

Είναι μια ιστορία που σε όλους εμάς που δουλέψαμε στο MEGA, επειδή το MEGA ήταν οικογένεια και οι περισσότεροι ήταν πολλά χρόνια εκεί, δεν ήταν μια επιχείριση η οποία συνήθιζε να αλλάζει συνεργάτες, που σημαίνει ότι πολλοί από εμάς μπήκαμε νέα παιδιά και βγήκαμε μεγάλοι. Άλλοι γνωρίστηκαν, έκαναν οικογένειες, είδαμε τα παιδιά των συναδέλφων να μεγαλώνουν, δεθήκαμε. Το ένα κομμάτι ήταν αυτό. Το άλλο ήταν ο τρόπος που λειτουργούσε σαν επιχείριση. Η αλήθεια είναι ότι είχε μια άψογη λειτουργία. Η δομή η διοικητική του και ο τρόπος λειτουργίας του ήταν παράδειγμα και για τα υπόλοιπα κανάλια. Όλο αυτό αρχικά μας άφησε έκπληκτους. Μετά την έκπληξη ακολούθησε η απογοήτευση, ο θυμός, η αγανάκτηση, η θλίψη, πολλά συναισθήματα.

Για το μαύρο είπε: 

Όταν έπεσε το μαύρο δεν ήμουν στην Ελλάδα. Είχαμε και διαφορά ώρας και είχα ξυπνήσει πάρα πολύ νωρίς – δεν μπορούσα να κοιμηθώ εκείνο το βράδυ – για να δω εκείνη τη στιγμή. Επειδή δεν το πίστευα. Από την άλλη αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το τι πίστευα σαν άτομο. Από την πρώτη στιγμή που συνέβη ό,τι συνέβη, ήξερα ότι θα κλείσει. Εγώ δεν άνηκα στους αισιόδοξους από τους συναδέλφους μου με αποτέλεσμα πολλές φορές να τους στεναχωρήσω. Από την πρώτη στιγμή ήξερα ότι θα έφτανε εκεί, θες από ένστικτο; Θες από αυτά που έβλεπα; Πίστευα ότι θα κλείσει. Παρόλα αυτά, τη μέρα που έκλεισε, δεν περίμενα όλη τη νύχτα και περίμενα να δω πως θα γίνει αυτό το πράγμα, πως θα πέσει μαύρο. Δεν το πίστευα.

Δείτε ακόμη: Mega-λες στιγμές: To πρώτο δελτίο ειδήσεων του Mega με παρουσιάστρια τη Λιάνα Κανέλη! [Video]

Η τελευταία μου παρουσίαση στο MEGA ήταν η ανακοίνωση των εργαζομένων. Ήταν μια ανακοίνωση που είχαμε συμφωνήσει στην αίθουσα σύνταξης όλοι οι εργαζόμενοι ότι θέλαμε να πούμε πέντε πράγματα και να εισακουστούν και καθίσαμε και γράψαμε κάποια πράγματα και ανέβηκα και τα εκφώνησα στην κάμερα. Πάρα πολύ άσχημες στιγμές.

Για να είμαι ειλικρινής υπήρχε μια δυσπιστία. Ακούγονταν πράγματα και θετικά και αρνητικά. Δεν θέλαμε να το πιστέψουμε γιατί όταν προσπαθούσαμε να το εκλογικεύσουμε και να το μεταφέρουμε, ακόμα και εγώ που έβαζα τη λογική μπροστά, όταν κάποιος ερχόταν και μου έλεγε έχω αυτή την πληροφορία – άλλοι με αθώα διάθεση, άλλοι εσκεμμένα – ήταν και το ψυχολογικό, που ήταν πολύ σκληρό. Όλη αυτή η φθορά ανάμεσα στους ανθρώπους δημιουργεί μια κατάσταση που είναι εξίσου επώδυνη, βαριά και πάρα πολύ άσχημη. Τόσο, όσο και το κλείσιμο του καναλιού. Το οικονομικό κομμάτι, ήταν άλλο ένα μείον. Υπήρχαν στιγμές και συνάδελφοι που ήταν στο απόλυτο μηδέν. Εκεί είχες μια άλλη πραγματικότητα που έτρεχε παράλληλα με τη δική σου και των υπολοίπων. Πολλές καταστάσεις.

Δείτε το βίντεο: 

Γιώργος Μουλάς

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ