Η Βραζιλία εξορίζει την Πάρις Χίλτον | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:52
3/3/2010

Η Βραζιλία "εξορίζει" την Πάρις Χίλτον

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
"Κόκκινη κάρτα" για την Πάρις
 Κόκκινη κάρτα  για την Πάρις
Η σκανδαλιστική τηλεοπτική διαφήμιση βραζιλιάνικης μπύρας στη οποία πρωταγωνιστεί η κοσμική κληρονόμος απαγορεύτηκε τελικά, ύστερα από παράπονα καταναλωτών.


Η σκανδαλιστική τηλεοπτική διαφήμιση βραζιλιάνικης μπύρας στη οποία πρωταγωνιστεί η κοσμική κληρονόμος απαγορεύτηκε τελικά, ύστερα από παράπονα καταναλωτών.

Η διαφήμιση παρουσιάζει την Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) μπροστά από το παράθυρο του δωματίου της, με κοντό μαύρο φόρεμα να χορεύει αισθησιακά τρίβοντας επάνω της ένα κουτάκι μπύρας Devassa και προσφέροντας ταυτόχρονα υπέροχο θέαμα σε όλους τους περαστικούς.

Η ζυθοποιία Schincariol που την παράγει, δήλωσε την Τρίτη ότι θα υπερασπιστεί το τηλεοπτικό προϊόν της, αλλά προς το παρόν το αποσύρει από τον αέρα.

Η ιδιωτική εταιρεία ερευνών Conar, που ειδικεύεται σε ανάλογα θέματα, είχε ζητήσει την απαγόρευση του εν λόγω σποτ σημειώνοντας ότι οι κανονισμοί της χώρας δεν θα επιτρέψουν μια διαφήμιση μπύρας που αντιμετωπίζει τις γυναίκες καθαρά ως αντικείμενα αισθησιασμού. Η βραζιλιάνικη Γραμματεία για θέματα γυναικών ανέφερε επίσης ότι είχε γίνει δέκτης αμέτρητων σχετικών παραπόνων.

Πολλές ανάλογες διαφημίσεις μπύρας στη χώρα παρουσιάζουν γυναίκες με μπικίνι, αλλά αφού όλες τοποθετούν τη δράση στην παραλία, κάνουν την όλη εικόνα πιο φυσιολογική.

"Το πρόβλημα με τη συγκεκριμένη διαφήμιση δεν είναι ο λιγοστός ρουχισμός, αλλά η αισθησιακή φύση του", δηλώνει το Εντουάρντο Κορέια (Eduardo Correia), εκπρόσωπος της Conar.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ