Η Βάνα Μπάρμπα μετακομίζει στο Λονδίνο- μάθε γιατί | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:10
9/3/2017

Η Βάνα Μπάρμπα μετακομίζει στο Λονδίνο- μάθε γιατί

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για μεγάλες αλλαγές στη ζωή της  ετοιμάζεται η Βάνα Μπάρμπα μιλώντας για τη σχέση της με τον επιχειρηματία Τάρεκ Καϊτούνι και το μέλλον της.

Η γνωριμία της με τον γοητευτικό επιχειρηματία που ζει και εργάζεται μόνιμα στο Λονδίνο δεν είναι κάτι καινούργιοα φού πρόκειαι για μια σχέση δεκαετίας. Να τι είπε η Βάνα Μπάρμπα στην εφημερίδα «Άποψη» η οποία θα μοιράζεται μεταξύ Λονδίνου και Ελλάδος έτσι ώστε να βρίσκεται και δίπλα στον σύντροφό της αλλά και δίπλα  στο πλευρό του δημάρχου Γλυφάδας.

Η ίδια μάλιστα δηλώνει έτοιμη να κάνει σύμφωνο συμβίωσης και να μετακομίσει στο Λονδίνο. Βρήκε τον άντρα που θέλει να μοιραστεί την ζωή της μαζί του.

«Δεν είναι έρωτας όλο αυτό που ζω. Είναι ωραίο να συγκατοικούν δύο άνθρωποι, να συμβιώνουν, να μένουν μαζί. Αυτό είναι αγάπη», αποκάλυψε.

«Κουράστηκα να είμαι μόνη μου. Θέλω να είμαι και να μείνω με έναν άνθρωπο. Κοντεύω τα 52. Φτάνει πια. Μεγάλωσα το παιδί μου και  θέλω να μείνω με κάποιον.  Είχα συνηθίσει στη μοναξιά. Είμαι γυναίκα πάνω από όλα και το ξέχασα αυτό. Κουράστηκα να είμαι ο άντρας της ζωής μου. Αρκετά με αυτό το στυλ που είχα υιοθετήσει όλα αυτά τα χρόνια, όλα τα σφάζουμε όλα τα μαχαιρώνουμε μόνοι  μας. Τέρμα. Κουράστηκε η ψυχή μου», είπε.

Και πρόσθεσε: «Να ξεκαθαρίσω ότι δεν τίθεται θέμα γάμου. Πρόκειται για συγκατοίκηση, για συμβίωση, κάτι που συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους. Δεν έχει να κάνει με έρωτα η απόφασή μου αυτή. Είναι ωραίο να μένεις με κάποιον, και αυτό εγώ το ορίζω ως αγάπη».

Ενώ για τη γνωριμία τους είπε:

«Γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια. Είμαστε κοντά στα 10 χρόνια φίλοι. Η σχέση μας είναι φιλία περισσότερο και αγάπη. Δεν είναι έρωτας. Τώρα στην ηλικία που είμαστε για έρωτες θα μιλάμε και θα σκεφτόμαστε; Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Είμαστε δύο μεγάλοι άνθρωποι που θέλουν να ζήσουν μαζί με πλήρη συνείδηση και επίγνωση. Ούτε έρωτες ούτε ξε-έρωτες. Αυτό που ζούμε είναι πολύ πιο σημαντικό, πιο βαθύ, πιο ουσιώδες. Και ίσως τελικά να μένουν αυτές οι σχέσεις που δεν έχουν πάθη και μίση».

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ