Η Αθηνά Οικονομάκου εξομολογείται: «Όλοι το είχαν δεδομένο ότι θα γίνω ηθοποιός» | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
18:34
8/2/2017

Η Αθηνά Οικονομάκου εξομολογείται: «Όλοι το είχαν δεδομένο ότι θα γίνω ηθοποιός»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η αγαπημένη ηθοποιός και fashion icon μιλά για τη βαθιά της ανάγκη να γίνει ηθοποιός, η οποία την έκανε να τα ανατρέψει όλα στη ζωή της και να ακολουθήσει τη βαθύτερη επιθυμία της.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Η Αθηνά Οικονομάκου δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Πρόκειται για μια δημοφιλή ηθοποιό και ιδιαίτερα αγαπητή στη νέα γενιά όχι μόνο για τις υποκριτικές της ικανότητες αλλά και για το απαράμιλλο στιλ της.

Σε συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να γίνει ηθοποιός και για το έμφυτο ταλέντο της που ήταν φανερό στο οικογενειακό και φιλικό της περιβάλλον ήδη από την παιδική της ηλικία.

«Κανείς δεν ξέρει πώς μου ήρθε να γίνω ηθοποιός. Ούτε εγώ. Από πολύ μικρή το ήθελα. Από το νηπιαγωγείο», εξηγεί και συνεχίζει: «Δεν μου άρεσε κάτι συγκεκριμένο στην υποκριτική, ούτε περίμενα κάτι, ούτε φανταζόμουν τον εαυτό μου κάπως. Απλώς από μικρή ήμουν ένα θέατρο από μόνη μου. Συμμετείχα στις σχολικές παραστάσεις, στις γιορτές, στους χορευτικούς ομίλους, σε ό,τι καλλιτεχνικό υπήρχε. Ήμουν μέσα στα πράγματα και πολύ ικανή, απ' ό,τι μου έλεγαν. Όλοι το είχαν δεδομένο ότι θα γίνω ηθοποιός. Επειδή όμως μεγάλωσα σε μια εποχή όπου η οικογένεια μου αλλά και η κοινωνία ήθελαν τους νέους μετά το σχολείο να σπουδάζουν και να παίρνουν ένα πτυχίο, γιατί μόνο έτσι σφράγιζαν τις γνώσεις τους, γι' αυτό κάπως ρομποτικά ακολούθησα τον δρόμο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Στην πορεία όμως η βαθιά μου ανάγκη βγήκε στην επιφάνεια και τα ανέτρεψε όλα».

Όπως λέει και η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας της: «Και τελικά αποφάσισε να αρχίσει να ζει τη ζωή που ονειρευόταν»:

 

And so,she decided to start livin the life she imagined♛ #memyselfieandi #rainydayz #dreamchaser

A photo posted by Athina Oikonomakou Official☾ (@athinao1konomakou) on

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ