Η αποστομωτική απάντηση πρώην του Γκλέτσου για τη σεξουαλικότητά του | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:31
3/3/2016

Η αποστομωτική απάντηση πρώην του Γκλέτσου για τη σεξουαλικότητά του

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου υπήρξε ζευγάρι με τον Απόστολο Γκλέτσο στις αρχές του 2000 και μπορεί να πέρασαν 16 χρόνια από το πέρας του δεσμού, όμως η πρώην του Γκλέτσου πήρε θέση στο ψήσιμο των ψαριών και από τις δύο μεριές. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου αποκάλυψε πως ένιωσε όταν έμαθε για την απίστευτη δήλωσή του ότι έχει βρεθεί σεξουαλικά με άντρα στο παρελθόν.

 

 

«Φυσικά και ήμουν με τον Απόστολο Γκλέτσο. Να βγω και να πω ότι “όχι δεν έγινε αυτό”; Δεν είναι σα να στρέφω τα φώτα της δημοσιότητας πάνω μου. Είναι φοβερό παιδί και έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Επειδή ο Απόστολος είναι αυθόρμητος, ειλικρινής και γενικά είναι ένας χείμαρρος, όλα τα περιμένω.

Loading the player ...

Ήταν μια δήλωση που μου κάνει Γκλέτσος. Ποιος άλλος θα μπορούσε να το πει αυτό και να έχει συμβεί στη ζωή του; Θεωρώ ότι είναι ένα ελεύθερο πνεύμα… Σέβεται τη σεξουαλικότητα. Και δε δειλιάζει να βγει και να το πει ευθαρσώς».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ