Η αποκάλυψη του Λεμπέση για την κακή συμπεριφορά του Φοίβου | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
15:12
21/4/2016

Η αποκάλυψη του Λεμπέση για την κακή συμπεριφορά του Φοίβου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο Γιώργος Λεμπέσης, ο οποίος, φανερά αδυνατισμένος αποκάλυψε όσα δεν γνωρίζαμε για το τέλος της φιλίας του με τον Φοίβο. 

Ο Λεμπέσης μας ξάφνιασε όταν μίλησε ανοιχτά για το τέλος της φιλίας και συνεργασίας του με το Φοίβο και αποκάλυψε σημεία της κακής συμπεριφοράς του Φοίβου που έφτασε στο σημείο να μην απαντά καν στις κλήσεις του τραγουδιστή:

 

 

«Ξέρεις πολύ καλά Γρηγόρη ότι με τον Φοίβο ήμασταν οι καλύτεροι φίλοι. Έχω πει πολλές φορές αυτό που με πείραξε ήταν ότι χάλασε η φιλία μας. Τις επαγγελματικές επιλογές του καθενός, τις κατανοώ. Επίσης, στεναχωρήθηκα επίσης τότε γιατί πίστευα ότι είχα πολλά ακόμα να δώσω.

Προσπάθησα πολύ, πάρα πολύ τότε, αλλά όταν κατέβηκα από το βαγόνι του Φοίβου ξαφνικά έσβησαν τα φώτα. Ούτε εγώ δεν μπορούσα να πιστέψω ότι στη συναυλία του Φοίβου για τα είκοσι χρόνια δεν ήταν ο Λεμπέσης εκεί.

Loading the player ...

Δεν γνωρίζω τον πραγματικό λόγο που έγιναν όλα αυτά, ξέρω όμως ότι τότε δεν ήταν καλό το timing, ίσως βγήκαν και πολλοί καλλιτέχνες από τα reality show, δεν βοήθησε τίποτα τότε εμένα και όλα πήγαιναν ανάποδα. Τον έπαιρνα τηλέφωνο και δεν απαντούσε...

Έκανα κάποιες προσπάθειες, αλλά είδα ότι υπήρχε τοίχος και από εκεί και πέρα το σταμάτησα. Εγώ προσωπικά θέλω να πω ότι με τον Φοίβο δεν μπορώ να κρατήσω κακά συναισθήματα.

Το τι χάλασε στην πορεία και στη φιλία μας, έπρεπε να είχα μάθει στη ζωή μου ότι όταν μπαίνουν στη φιλία τα επαγγελματικά, τα οικονομικά, οι τρίτοι άνθρωποι και όλα αυτά, μπορεί να τα χαλάσουν όλα».

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ