Η αποκάλυψη της Γκερέκου: Το κράτος δέσμευσε την περιουσία του Τόλη! | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:41
14/12/2015

Η αποκάλυψη της Γκερέκου: Το κράτος δέσμευσε την περιουσία του Τόλη!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένη στην εκπομπή Join Us βρέθηκε η Αντζελα Γκερέκου και για πρώτη φορά μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα του Τόλη Βοσκόπουλου και τα μπλεξίματα με το Κράτος. Και όσα αποκάλυψε πραγματικα μάς εξέπληξαν.

«Υπήρξαν στιγμές τόσο μα τόσο δύσκολες, που δεν βγήκαν ποτέ προς τα έξω. Αυτό που έχει βγει προς τα έξω είναι πολύ λιγότερο από τα δύσκολα που βιώσαμε. Παρόλα αυτά, αισθάνομαι μία ευλογία. Ό,τι και να σου πάρουν, χρήματα, σπίτια… Αυτή τη στιγμή το κράτος έχει δεσμεύσει όλη την περιουσία του Τόλη και τα πνευματικά του δικαιώματα. Και αν βγάζει κάτι από τις εμφανίσεις που κάνει και για βιοποριστικούς λόγους, το κράτος παίρνει το μεγαλύτερο μερίδιο. Μέχρι να τελεσιδικήσουν τα δικαστήρια», αποκάλυψε. 

 

Μίλησε, όμως, και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το περασμένο καλοκαίρι ο σπουδαίος τραγουδιστής.

 

«Η ζωή μας έχει αλλάξει δραστικά με πολύ άδικο τρόπο, λυπήθηκα πολύ γι' αυτό γιατί δεν άξιζε στον Τόλη να ζει τέτοιες δυσκολίες. Και η υγεία του επίσης κλονίστηκε από τις δυσκολίες που ήρθαν τις οποίες ο κόσμος δεν έχει κατανοήσει γιατί αρκέστηκε σε αυτό που άκουσε από τα ΜΜΕ. Εμείς δεν μιλήσαμε και ο κόσμος δεν ξέρει την αλήθεια. Δεν πειράζει, ας μην την ξέρει. Ένα όμως έχω να πω: Δεν αξίζει σε έναν άνθρωπο που ήταν τόσο γενναιόδωρος, που βοήθησε τόσο πολύ», είπε.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ