Η απάντηση της Μαγγίρα για το 1,5 εκατομμύριο ευρώ που έβγαλε στο εξωτερικό | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
9:42
26/8/2016

Η απάντηση της Μαγγίρα για το 1,5 εκατομμύριο ευρώ που έβγαλε στο εξωτερικό

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

H Ματθίλδη Μαγγίρα έδωσε την  δική της απάντηση μέσα από το περιοδικό "Λοιπόν" στο δημοσίευμα που την ήθελε να διατηρεί μαζί με την αδερφή της Μπέτυ 1,5 εκατ. ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό του εξωτερικού.

Ποια ήταν λοιπόν η αντίδρασή της όταν έμαθε για το σχετικό δημοσίευμα; «Στην αρχή γέλασα όταν το είδα, μετά, για να σου πω την αλήθεια με την νοητική αρρώστια που υπάρχει στον κόσμο μας, θεώρησα ότι αυτό είναι επικίνδυνο, ένας τρελός να το διαβάσει και να το πιστέψει, έχουμε μικρά παιδιά, εγώ και η αδελφή μου, μπορεί να είναι κι επικίνδυνο. Θα ήταν καλό, όλοι αυτοί, να είναι σίγουροι για τις πληροφορίες της. Η φυλλάδα που το έβγαλε δεν είναι αξιόπιστη. Με την αδελφή μου, αντιδράσαμε νομικά, στα συγκεκριμένα blogs και τις φυλλάδες που το βγάλανε. Δεν είναι αξιόπιστες οι πηγές και το επίπεδο είναι χαμηλό».

Στην ερώτηση μάλιστα αν φοβήθηκε για εκείνη και την οικογένειά της, απάντησε: «Φοβήθηκα, όχι μόνο για τη σωματική μου ακεραιότητα, αλλά και για την εικόνα. Όταν είναι τόσο ευαίσθητη οικονομική περίοδος για όλους μας, δεν μπορείς να φωτίζεις, να δείχνεις με το δάχτυλο κάποια άτομα ότι έχουν λεφτά, χωρίς να ξέρεις αν έχουν ή όχι. Γράφοντας ψέματα, φτιάχνεις μια εικόνα γι’ αυτούς τους ανθρώπους που δημιουργεί αρνητισμό σε μια τέτοια κατάσταση που επικρατεί. Αυτοί που το ξέρουν ότι έχουμε τόσα λεφτά ας μας δώσουν τους κωδικούς να πάμε να τα βγάλουμε αυτά τα λεφτά. Από πού μπορώ εγώ να βγάλω αυτά τα λεφτά; Τι δουλειά να κάνω για να βγάλω όλα αυτά τα λεφτά; Είναι τρελό και αστείο επίσης».

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ