Η Αντζελίνα Τζολί μισεί τον Ομπάμα | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:10
25/11/2009

Η Αντζελίνα Τζολί μισεί τον Ομπάμα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Όταν μιλούν για τον Ομπάμα, καυγάδες ξεσπούν στο σπίτι τον Μπραντζελίνα!
Όταν μιλούν για τον Ομπάμα, καυγάδες ξεσπούν στο σπίτι τον Μπραντζελίνα!
Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, ο αμερικανός πρόεδρος, Μπάρακ Ομπάμα (Barack Obama) δεν ασκεί καμιά γοητεία στην Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie), η οποία μάλιστα τον επικρίνει για τις πολιτικές επιλογές του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, ο αμερικανός πρόεδρος, Μπάρακ Ομπάμα (Barack Obama) δεν ασκεί καμιά γοητεία στην Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie), η οποία μάλιστα τον επικρίνει για τις πολιτικές επιλογές του.

Η δημοφιλής ηθοποιός δεν έχει σε καμιά εκτίμηση το κυβερνητικό του έργο κι αυτό πολλές φορές την φέρνει σε σύγκρουση με τον σύντροφο της Μπραντ Πιτ (Brand Pitt) που είναι οπαδός του Προέδρου της Αμερικής.

"Η Αντζελίνα μισεί τον Ομπάμα", δήλωσε πρόσωπο του περιβάλλοντος της Πρέσβειρας Καλής Θέλησης των Ηνωμένων Εθνών στο νέο τεύχος του "Us Weekly".

"Διαφωνεί μαζί του στον τρόπο που διαχειρίζεται θέματα παιδείας και αποκατάστασης ανθρώπων με αναπηρίες, ενώ πιστεύει ότι το κράτος κοινωνικής πρόνοιας που οραματίζεται εκείνος είναι πλαστό. Κατά την γνώμη της, ο Ομπάμα είναι απλώς ένας μεταμφιεσμένος σοσιαλιστής".

Βέβαια, η ίδια η Τζολί δεν θα εξέθετε ποτέ δημόσια τις απόψεις της εναντίον των δημοκρατικών, όπως είχε κάνει παλιότερα ο πατέρας της και ρεπουμπλικάνος, Γιον Βόιτ (Jon Voight).

"H Αντζελίνα δεν υποστηρίζει τους Ρεπουμπλικάνους, απλά ο Ομπάμα δεν έχει καταφέρει να την 'κερδίσει' και η ίδια πιστεύει πως είναι όλο λόγια και υποσχέσεις", διευκρίνισε η γυναίκα που βρίσκεται κοντά στην πρωταγωνίστρια του "Salt".

Οι πολιτικές πεποιθήσεις της 34χρονης Αντζελίνα έρχονται σε αντίθεση με τα πιστεύω του 45χρονου Μπραντ, που θαυμάζει τον Ομπάμα και συμμετείχε μάλιστα στο προεκλογικό του πάρτι στο Σικάγο το 2008.

"Όταν ανοίγουν πολιτική συζήτηση τις περισσότερες φορές καταλήγουν σε ομηρικούς καυγάδες", αναφέρει η ίδια πηγή στο περιοδικό: "Εκείνη, δεν συμφωνεί καθόλου με τις απόψεις του Μπραντ, αλλά αυτός δεν είναι και λόγος για να τα χαλάσουν".

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ