Η αντίδραση της Μαρίας Ελένης στο άκουσμα πως η Καλογρίδη θα υποδυθεί τη μητέρα της! [Video] | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:26
24/5/2018

Η αντίδραση της Μαρίας Ελένης στο άκουσμα πως η Καλογρίδη θα υποδυθεί τη μητέρα της! [Video]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στην όμορφη Θεσσαλονίκη βρέθηκε η πάντα χαμογελαστή Μαρία Ελένη Λυκουρέζου με αφορμή τα βραβεία θεάτρου. 

Η κόρη της αείμνηστης Ζωής Λάσκαρη ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για τη Νατάσα Καλογρίδη στην οποία έγινε πρόταση να υποδυθεί τη μητέρα της στο «Μαριχουάνα Stop».

Για την προσωπική ζωή του πατέρα της είπε: 

«Ξέρετε κάτι; Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να σκέφτομαι γιατί το ένα και γιατί το άλλο και γιατί εκτίθεται. Όλα αυτά γίνονται. Είναι μέσα στην ζωή. Είναι ένας άνθρωπος που έχει κάνει κάνει τη ζωή του. Έχει κάνει τη δουλειά του, δεν έχει κλέψει τίποτα από κανέναν. Έτυχε τώρα να πάρει μια έκταση η προσωπική του ζωή. Δεν με χαλάει. Δεν είναι ότι μου αρέσει οι άνθρωποι να εκτίθενται στην προσωπική τους ζωή, αλλά και που έγινε δεν χάλασε και ο κόσμος. Να το πάρουμε και λίγο πιο αστεία, λίγο πιο χαλαρά. Οκέι. Και τι έγινε; Ενοχλεί κανέναν στο κάτω κάτω; Νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να περνάμε όπως θέλουμε εμείς να περνάμε, αλλά να μην ενοχλούμε κανέναν.»

Για το αν τώρα είναι πιο χαλαρός ο μπαμπάς της…

«Είναι δυνατόν ένας έρωτας να μην σε κάνει πιο χαλαρό; Αυτό δεν αναζητάμε όλοι; Μια αγκαλιά, ένα χάδι, μια τρυφερότητα. Αυτό δεν θέλουμε όλοι; Μικρού μεγάλοι…»

Για την πρόταση του Γιώργου Βάλαρη στη Νατάσα Καλογρίδη είπε: 

«Έχει γίνει πρόταση, αλλά καμία σχέση. Δεν ξέρω πως θα μου φαινόταν. Είναι του κυρίου Βάλαρη η απόφαση ποια θα διαλέξει.»

Δείτε το βίντεο:

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ