Η Αναστασοπούλου έβαψε τα μαλλιά της - Η εντυπωσιακή αλλαγή! [photo] | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:05
4/4/2016

Η Αναστασοπούλου έβαψε τα μαλλιά της - Η εντυπωσιακή αλλαγή! [photo]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

'Ένα μήνα και κάτι μετά τον ερχομό της κόρης της, Λυδίας και η αλλαγή στην εμφάνιση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου είναι εντυπωσιακή. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Πρώτα απ' όλα, η ηθοποιός κατάφερε σε χρόνο dt να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης (17 στο σύνολο), ενώ προχώρησε και σε μία άλλη -εντυπωσιακή – αλλαγή.


 

Άλλαξε τα μαλλιά της. Η Αναστασοπούλου τον τελευταίο καιρό είχε υιοθετήσει το χάλκινο χρώμα στα μαλλιά της, το οποίο όμως, αποχωρίστηκε για να επιστρέψει στο ξανθό.

 

Άλλωστε, στην Πηνελόπη αρέσουν οι αλλαγές στα μαλλιά και συχνά πυκνά όλο και κάτι κάνει πάνω σε αυτά. Τα βάφει, τα ξυρίζει, τα μακραίνει, τα κονταίνει.


 

Πάντως, αυτή η αλλαγή μοιάζει εντυπωσιακή και της πάει πολύ. Η ηθοποιός ανέβασε φωτογραφία στο Instagram με το νέο της λουκ, όπου φορώντας κουκούλα, αφήνει τον αέρα να της τα ανεμίζει.

 

«Πήγα τα φανταστικά καινούργια μου μαλλιά να ανεμίσουν στον αέρα…!!!», ήταν το σχόλιο που συνόδευσε τη λεζάντα.


 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ