Η αλήθεια για το μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
12:44
23/3/2016

Η αλήθεια για το μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το γύρο του διαδικτύου έκανε τις τελευταίες ημέρες η είδηση πως οι συγγενείς του Παντελή Παντελίδη αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν πριβέ μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από την απώλεια του γνωστού τραγουδιστή.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Τα αδέλφια και οι στενοί φίλοι του Παντελή Παντελίδη διαψεύδουν τελικά τις πληροφορίες για πριβέ μνημόσυνο και καλούν τον κόσμο να δώσει το παρόν.

 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, επιθυμία των γονιών του τραγουδιστή είναι να έχουν δίπλα τους στη Νέα Ιωνία όσους αγάπησαν και δεν ξεχνούν το παιδί τους.

Ο αδελφός του Παντελή, Τριαντάφυλλος είχε καλέσει μέσα από την επίσημη σελίδα του Παντελίδη στο Facebook τον κόσμο να βάλει δυνατά τα ηχεία την παραμονή του μνημοσύνου και να τραγουδίσει το τελευταιο hit του αδικοχαμένου τραγουδιστή:

«Βάζουμε τέρμα τα ηχεία μας και τραγουδάμε Πίνω από ‘κει ψηλά για σένα, δυνατά για να φτάσει η φωνή μας κοντά του». 

Σύμωνα πάντα με την Espresso,  μέλος του στενού του περιβάλλοντος της οικογένειας Παντελίδη τονίζει πως όποιος θέλει μπορεί την Κυριακή 27 Μαρτίου να παραβρίσκεται στην ακολουθία για το μνημόσυνο. Όποιος πραγματικά αγαπάει τον Παντελή μπορεί να έρθει ελεύθερα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ