Η άγνωστη φιλία που ένωνε Σεφερλή - Παντελίδη | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
13:33
11/3/2016

Η άγνωστη φιλία που ένωνε Σεφερλή - Παντελίδη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στο περιοδικό Down Town μίλησε ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση που είχε με τον Παντελή Παντελίδη. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ο Σεφερλής μίλησε για τη φιλία που τον ένωνε με τον αδικοχαμένο Παντελή Παντελίδη και αποκάλυψε:

 

 

«Ήταν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Ένα βράδυ είχε έρθει ο Παντελής, είπα ένα τραγούδι του και από κάτω όλοι φώναζαν “Παντελή, σήκω επάνω”.

Ανέβηκε στη σκηνή, πήρε την κιθάρα, κάθισε στο κρεβάτι που είχαμε στήσει, εγώ δίπλα του έκανα τις ίδιες κινήσεις και εκείνος γύρισε και μου είπε: “Δεν πιστεύω να με κοροϊδεύεις;”. Ήταν ωραία στιγμή. Πήγαινα στα μαγαζιά που τραγουδούσε και είχα γνωρίσει την οικογένειά του σε μια απονομή του».

Εν το μεταξύ, συγκίνηση προκαλούν και τα λόγια του πατέρα του Παντελή Παντελίδη στην κηδεία του γιου του προς το Μάρκο:

«Συγκινήθηκα με τον πατέρα του στην κηδεία που με αγκάλιασε και μου είπε: “Μόνο εσύ τον στήριζες γιατί όλοι τον χτυπούσαν. Επειδή έχεις φάει κι εσύ πολύ πόλεμο”. Ήταν ένα παιδί πολύ σεμνό και αγνό γι’ αυτό τον δύσκολο καλλιτεχνικό χώρο».

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ